Samenwerking Bibox en Nuvei voor eenvoudige toegang tot 100 crypto’s

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Samenwerking Bibox en Nuvei voor eenvoudige toegang tot 100 crypto’s

By Hassan Maishera - Kort bericht

Bibox zal samenwerken met Nuvei om het voor mensen gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot bijna 150 cryptocurrencies.

Het toonaangevende AI-platform voor de handel in digitale activa Bibox heeft Nuvei’s Simplex-oplossing geïntegreerd om de toegang tot meer dan 145 cryptocurrencies te stroomlijnen.

Volgens het persbericht dat met Coinjournal is gedeeld, heeft Nuvei Corporation een strategisch partnerschap met Bibox aangekondigd. Door de samenwerking zullen Bibox-gebruikers kunnen genieten van een uniforme handelservaring door gemakkelijke toegang tot cryptocurrencies mogelijk te maken via de Simplex by Nuvei on-ramp-oplossing.

Nuvei zei dat Bibox-gebruikers na de integratie naadloos kunnen afrekenen bij het kopen van cryptocurrencies via verschillende betalingsopties, waaronder creditcards en betaalpassen, Apple Pay, SEPA of SWIFT-overschrijvingen.

Bovendien zorgt de samenwerking voor wrijvingsloze en veilige gebruikersreizen, terwijl Bibox een volledige terugvordering en fraudebeschermingsgarantie biedt.

Nuvei verklaarde:

“Bibox is een topbeurs geworden door handelsvolume en biedt eersteklas veiligheid, stabiliteit en transparantie. Daarnaast biedt het handelsplatform verschillende financiële tools, waaronder futures met muntmarge, bothandel, handel met hefboomwerking, over-the-counter en huidige financiering. Tot op heden ondersteunt Bibox meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers in tientallen landen.”

Bovendien maakt Bibox gebruik van kunstmatige intelligentie (AI), wat het platform en zijn gebruikers tal van voordelen biedt.

Het AI-systeem van Bibox analyseert nieuwe tokenlijsten in realtime en kijkt naar verschillende factoren om de haalbaarheid van het project te bepalen. Bibox heeft ook interne blockchain-experts die de gegevens beoordelen en doorgaan met het opsommen van veilige en betrouwbare projecten.

Nuvei zei dat de samenwerking met Bibox bijdraagt aan zijn robuuste en groeiende partnernetwerk. De Simplex-oplossing van Nuvei drijft de topbeurzen, portemonnees en handelsplatforms van de crypto-industrie aan, voegde het eraan toe.

Nuvei is een toonaangevend betalingsplatform. Dankzij de modulaire, flexibele en schaalbare technologie van het platform kunnen bedrijven betalingen accepteren uit een breed scala aan bronnen, waaronder cryptocurrencies.

Het platform stelt bedrijven ook in staat om alle uitbetalingsopties aan te bieden en te profiteren van kaartuitgifte, bankieren, risico- en fraudebeheerdiensten. Nuvei is momenteel beschikbaar voor klanten in meer dan 200 markten wereldwijd.