Samenwerking Fantasy NFT-platform Sorare en Major League Baseball

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Samenwerking Fantasy NFT-platform Sorare en Major League Baseball

By Charles Thuo - Kort bericht

Sorare, een fantasievoetbalspel waarmee spelers hun virtuele team kunnen verhandelen, verkopen, kopen en beheren met digitale spelerskaarten, heeft aangekondigd dat het is gaan samenwerken met Major League Baseball (MLB).

Het Sorare-platform is een van de grootste fantasy NFT-platforms en werd vorig jaar gewaardeerd op $4,3 miljard.

MLB stelt zijn spelers in staat om samen te werken met Sorare om de eerste MLB NFT-game (gratis te verdienen) te lanceren die naar verwachting deze zomer zal worden uitgebracht.

NFT-honkbalspel om meer exclusieve functies te bieden

Als officiële MLB-partner stelt het Sorare-platform zijn fans in staat om hun passie te delen en te vieren door middel van gamen. Dit wordt de eerste gaming-onderneming die Sorare ooit heeft gehad buiten voetbal.

Sorare mede-oprichter en chief executive officer, Nicolas Julia, liet weten:

”MLB loopt al tientallen jaren voorop op het gebied van interactieve games, terwijl honkbal enkele van de oudste en meest gevestigde vormen van sportmemorabilia heeft. Tegenwoordig, terwijl digitale betrokkenheid en technologie zich ontwikkelen voor een nieuwe generatie, zal onze samenwerking een nieuwe en bredere fanbase helpen om contact te maken met Amerika’s tijdverdrijf… De verbinding tussen Amerikanen en honkbal is blijvend. En honkbal is altijd een voorloper geweest op het gebied van nieuwe technologieën en innovaties, dus we zijn er trots op dat MLB en de MLBPA Sorare hebben gekozen om een NFT MLB-game te leveren aan fans over de hele wereld.”

Met de MLB-game kunnen hun fans de beste NFT-teams creëren die Major League-spelers vertegenwoordigen en contact maken met clubs, atleten en competities in een live Baseball-game-ervaring.

Bovendien heeft Sorare vanaf het begin vooruitstrevende stappen gezet door een aantal ervaringen te ontwikkelen die verder gaan dan het verzamelen van NFT’s. Sorare heeft deze ervaringen ook ontwikkeld door de digitale activa te combineren met gratis te spelen games, zodat de fans hun favoriete spelers kunnen beheren, wekelijkse beloningen kunnen winnen en hulpprogramma’s voor NFT’s kunnen ontgrendelen.

De fans erbij betrekken

Met de nieuwe Baseball NFT-game is er een geweldige kans voor de competitie om nieuwe fans over de hele wereld aan te trekken en de bestaande honkbalfans kennis te laten maken met de andere groep van 1,8 miljoen geregistreerde Sorare-gebruikers in 185 landen.

Commissaris van Honkbal, Robert D. Manfred Jr, verklaarde:

“De connecties die we met onze fans opbouwen zijn van vitaal belang. Sorare begrijpt het belang van die band.”