Samenwerking Nexo, MasterCard en DiPocket aan cryptokrediet kaart

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Samenwerking Nexo, MasterCard en DiPocket aan cryptokrediet kaart

By Charles Thuo - Kort bericht

Nexo, een toonaangevend gereguleerd instituut voor digitale activa, heeft vandaag de eerste door cryptovaluta ondersteunde MasterCard-kaart gelanceerd, genaamd Nexo Card. Nexo lanceerde de kaart in samenwerking met Mastercard en DiPocket.

De kaart zal naar verwachting Nexo-gebruikers toegang geven tot crypto-aangedreven liquiditeit op 92 miljoen handelssites over de hele wereld.

Na de lancering van de kaart zei de mede-oprichter en Managing Partner bij Nexo, Antoni Trenchev:

“De lancering van de Nexo Card in Europa in samenwerking met Mastercard en DiPocket is een grote mijlpaal voor ons en het nieuwste bewijs van de immense synergie tussen het bestaande financiële netwerk en digitale activa. Met dit unieke product kunnen miljoenen mensen, eerst in Europa en vervolgens wereldwijd, onmiddellijk geld uitgeven zonder het potentieel van hun cryptocurrencies op te geven, en biedt het ongekende dagelijkse bruikbaarheid voor de opkomende activaklasse.

De Nexo-kaart

De Nexo-kaart is uniek in zijn soort, omdat gebruikers hiermee kunnen uitgeven zonder hun digitale activa te hoeven verkopen.

DiPocket zal de kaartuitgever in Europa zijn, terwijl MasterCard zal optreden als het technologiebedrijf en betalingsnetwerk waarop de kaart zal draaien. MasterCard zal ook verschillende innovatieve functies voor de kaart bieden.

De mede-oprichter en CEO van DiPocket, Fedele Di Maggio, zei:

“DiPocket is verheugd te zijn geselecteerd als uitgever van de Nexo Card, een werkelijk innovatieve oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van miljoenen investeerders in digitale activa. Onze samenwerking in dit project met Nexo en Mastercard is een onderscheidend voorbeeld van hoe de ingebedde financiële technologie van DiPocket visionaire bedrijven in staat stelt waarde en gemak te leveren aan hun klanten.”

Enkele van de functies van de Nexo Card zijn:

  • Beschikbaar in zowel virtuele als fysieke vorm. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om een fysieke kaart te gebruiken of een virtuele kaart die rechtstreeks is geïntegreerd in zowel Apple Pay als Google Pay
  • Geen kosten – Gebruikers betalen geen minimale maandelijkse, terugbetalingen of inactiviteitskosten en er zijn ook geen FX-kosten voor transacties tot €20.000 per maand.
  • 2% beloning in crypto – Gebruikers ontvangen onmiddellijk een crypto-cashback in Nexo’s native token NEXO of in Bitcoin voor elke aankooptransactie. Hierdoor kunnen gebruikers hun digitale activa vergroten terwijl ze de kaart gebruiken.
  • Gebruik crypto als onderpand in plaats van ze te verkopen – Gebruikers kunnen hun crypto-activa gebruiken zonder ze te verkopen, aangezien de kaart is gekoppeld aan een door Nexo door crypto gedekte kredietlijn die geen rente in rekening brengt.

In de volgende fase van de ontwikkeling van Nexo Card is Nexo van plan een betaalpas toe te voegen en het aanbod over de hele wereld uit te breiden.