Samsung noteert eerste Crypto ETF in Hong Kong

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Samsung noteert eerste Crypto ETF in Hong Kong

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Samsung, het grootste vermogensbeheer in Korea, is van plan om zijn eerste crypto exchange-traded fund (ETF) op de markt te brengen, dat sinds januari 2022 aan populariteit heeft gewonnen. Daarnaast kijken ook andere grote industrieën naar de crypto EFT.

Samsung domineert de crypto-industrie

Volgens een lokaal mediarapport zal de notering de eerste Aziatische ETF zijn die echte crypto’s bevat, aangezien het kapitaalmarktbedrijf zichzelf gemakkelijk beschikbaar probeert te maken voor de wereldwijd groeiende blockchain-markt.

Dit zal echter indirect betrekking hebben op digitale activa, aangezien er een vertraging kan zijn in de binnenlandse notering, vergelijkbaar met de vertraging van deze week in Australië toen ze 3 crypto-gerelateerde ETF’s lanceerden.

Het management had onlangs een aandeel van 20% gekocht ter waarde van $30 miljoen in AmplFi, een in de VS gevestigd managementbedrijf, dat AmpliFi EFT-verkopen in Azië binnenhaalde.

Bovendien waren er speculaties dat de langverwachte lancering van ETF dezelfde structuur zal gebruiken als de AmpliFi. Een bedrijf moet minimaal 80% van zijn nettovermogen beleggen in de aandelen van de blockchain-bedrijven.

De kwestie van beleggen in crypto-gerelateerde bedrijven wordt met de dag beroemd. Sommige van deze bedrijven zijn NVIDIA, dat GPU’s maakt voor Bitcoin (BTC)-mining en Silvergate, dat bankdiensten aanbiedt, daarnaast zijn er andere financieringsorganisaties zoals Coinbase, Galaxy Digital Holdings en nog veel meer.

De huidige trends van Crypto ETF’s zijn echter een van de manieren die vandaag worden uitgevoerd om te investeren in de digitale activa met Samsung-vermogensbeheer met een lijst van EFT’s voor ruwe olie, FANG + en nog veel meer op de beurs van Hong Kong.