Sandbox prijsvoorspelling nu een bearish vlagpatroon wordt gevormd

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Sandbox prijsvoorspelling nu een bearish vlagpatroon wordt gevormd

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Sandbox bleef binnen een krappe bandbreedte toen beleggers reageerden op het nieuwe stappenplan voor LAND-houders. SAND handelt op $1,3225, wat aanzienlijk boven het dieptepunt van vorige week van $0,9272 ligt. Als gevolg van deze opleving is de marktkapitalisatie van de munt gestegen tot meer dan $1,65 miljard.

Sandbox roadmap

De Sandbox is een toonaangevend blockchain-project in de metaverse- en game-industrie. Het netwerk helpt mensen en bedrijven op verschillende manieren deel te nemen aan de metaverse.

De ontwikkelaars organiseren bijvoorbeeld regelmatig het Alpha-seizoensevenement waar gamers deelnemen aan games en geld verdienen om te winnen. Dit geld is meestal in de vorm van SAND, de native token van het netwerk.

Het platform heeft ook een diverse NFT-marktplaats, waar mensen producten zoals avatars en andere virtuele producten kunnen kopen. Het is een van de meest populaire NFT-marktplaatsen in de branche.

Het belangrijkste is dat mensen virtueel land kunnen kopen en het later tegen een vergoeding kunnen verkopen. Sommige mensen hebben miljoenen dollars uitgegeven aan dit virtuele land.

Meer informatie over het verhandelen van cryptovaluta.

Ook hebben veel bedrijven zoals HSBC en Standard Chartered deals gesloten met Sandbox. Deze bedrijven hebben voor marketingdoeleinden virtueel vastgoed in het platform gekocht.

In een verklaring op maandag maakten de ontwikkelaars de roadmap voor houders van LAND bekend. De ontwikkelaars zullen 5 miljoen SAND uitdelen aan alle houders. Afgaande op de huidige prijs, zal deze distributie meer dan $6 miljoen waard zijn.

Daarnaast worden LAND en ASSET verplaatst naar Polygon, een toonaangevend laag-2-netwerk in een poging de transactiekosten te verlagen. Mensen die migreren naar Polygon komen in aanmerking voor meer dan 1 miljoen SAND-beloningen.

Toch is de grootste zorg onder beleggers of het recente herstel echt is of dat het een bearish herstel is.

Prijsvoorspelling voor Sandbox

Op de 4H-grafiek zien we dat de prijs van SAND zich de afgelopen maanden in een sterke bearish trend bevindt. De uitverkoop versnelde vorige week toen Terra USD afbrokkelde. Nu heeft de munt gevormd wat lijkt op een bearish vlagpatroon dat in blauw wordt weergegeven.

Het is ook iets onder de 25-daagse voortschrijdende gemiddelden bewogen, terwijl de comeback van de Relative Strength Index (RSI) op 50 is gestagneerd. Daarom zal het paar waarschijnlijk een grote pullback maken, aangezien het wimpelpatroon zijn samenvloeiingsniveau nadert. Als dit gebeurt, is de volgende belangrijke ondersteuning $1,10.