Sapien Network lanceert ‘The Republic of DAO’s’ en avatar NFT-paspoorten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Sapien Network lanceert ‘The Republic of DAO’s’ en avatar NFT-paspoorten

By Charles Thuo - Kort bericht

Sapien Network, een gedecentraliseerd gemeenschapsgestuurd platform, lanceert The Republic of DAO om een ecosysteem te bouwen waarmee DeFi-gebruikers een gedeelde digitale economie kunnen hebben door de gemeenschappen te verbinden, te laten samenwerken en te laten groeien. Het belangrijkste doel van The Republic of DAO's is om verschillende gemeenschappen te binden aan een gedecentraliseerd netwerk waar ze hun DAO's kunnen lanceren en winstgevende partnerschapsnetwerken mogelijk maken.

Hoewel gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO's) een revolutie teweeg kunnen brengen in de manier waarop mensen samenwerken, hebben mensen strategische samenwerking en samenwerking nodig voor efficiëntie, en dat is waar Sapien om de hoek komt kijken.

Sapien Network wil het sociale netwerk opnieuw definiëren om het hoofd te bieden aan de voortschrijdende blockchain- en Web 3.0-technologie. Het team wil sociale netwerken combineren met blockchain-technologie, zodat elk individu een volledig gedemocratiseerd sociaal platform kan hebben, waar ze collectieve activa kunnen bezitten en hun tokens kunnen slaan.

Sapien stelt gebruikers ook in staat om hun persoonlijke informatie te beheren zonder bang te hoeven zijn voor data-exploitatie. Met behulp van blockchain-technologie zal het Sapien netwerk ook een gedemocratiseerd, aanpasbaar en lonend platform opzetten waarmee gebruikers de controle over hun gegevens kunnen behouden, bijdragen kunnen leveren en hun digitale economie kunnen beheren.

Lancering van op Avatar gebaseerde NFT-paspoorten

Het netwerk van Sapien heeft ook een uniek non-fungible token gebouwd, het Sapien NFT Passport, waarmee de houders een breed scala aan voordelen in het digitale ecosysteem kunnen hebben, zoals vroege en gemakkelijke toegang tot het Sapien-platform en zijn hulpprogramma's.

De NFT-paspoorthouders kunnen ook de speciale NFT-collecties van historische figuren verkennen, waar ze hun beste Avatar kunnen kiezen en hun foto's kunnen laten omzetten in unieke Machine Learning Art om exclusieve gebeurtenissen te vieren en een gedeelde toekomst op te bouwen.

Door met het paspoort te ondertekenen, worden gebruikers de stichtende leden van de Sapien-natie. Bovendien zal het NFT-paspoort ook hun lidmaatschap van hun gemeenschap vertegenwoordigen en hun identiteit in het ecosysteem behouden.

De voorverkoop van het paspoort is al aan de gang sinds 14 maart en eindigt vandaag (22 maart), maar het zal alleen beschikbaar zijn voor degenen op de witte lijst. De openbare verkoop vindt morgen, 23 maart, plaats voor iedereen die geïnteresseerd is om deel te nemen aan het verkrijgen van hun NFT-paspoort.