Sequoia Capital gaat cryptofonds lanceren van $500-600 miljoen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Sequoia Capital gaat cryptofonds lanceren van $500-600 miljoen

By Benson Toti - Kort bericht
  • Het fonds, de allereerste in zijn soort door Sequoia, zal zich richten op investeringen in de crypto-tokenruimte.

  • Sequioa is ook van plan om de investering actief te beheren door middel van staking en het verstrekken van liquiditeit

Sequoia Capital, een van 's werelds meest toonaangevende durfkapitaalbedrijven, heeft naar verluidt $500-600 miljoen gereserveerd voor investeringen in crypto-tokens, meldde The Block donderdag.

Volgens de publicatie, onder verwijzing naar Sequoia Capital-partner Shaun Maguire, zal het nieuwe crypto-gerichte fonds het pioniersfonds van de VC zijn dat specifiek is afgestemd op een bepaald investeringssegment.

Het investeringsvehikel, genaamd "The Sequoia Crypto Fund", richt zich op liquide tokens en stelt Sequoia in staat actiever te zijn in het beheer van de geïnvesteerde tokens. Dit omvat staking, liquiditeit en handel, Sequoia Capital-partner Shaun Maguire.

Maguire zei dat dit fonds komt na een grote duw van het VC's netwerk van bouwers op grote cryptoplatforms zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL), naast andere gedecentraliseerde financiële (DeFi) -protocollen.

Andere projecten waar Sequoia naar kijkt zijn Terra (LUNA), Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT) en Cosmos (ATOM).

Sequoia streeft ernaar het fonds in minder dan een jaar volledig te hebben ingezet als een bearmarkt de crypto-ruimte raakt, en dat wordt verlengd tot meer dan een jaar als er een bullish markt ontstaat. Op de vraag hoeveel er in elke investering zal gaan, zei Maguire dat het zal variëren van $100.000 tot $50 miljoen.