Shiba Inu piekt 24% na een notering op Coinbase Pro – waar het te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Shiba Inu piekt 24% na een notering op Coinbase Pro – waar het te kopen

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De zogenaamde Dogecoin kiler zou met de aanstaande lancering van haar ShibaSwap DEX nog meer interesse kunnen opwekken

Coinbase heeft gisteren op haar blog aangekondigd dat Shiba Inu (SHIB) één van de nieuwste tokens zal zijn die aan Coinbase Pro klanten beschikbaar gesteld zullen worden.

Het nieuws komt slechts veertien dagen nadat de uitwisseling de langverwachte ondersteuning voor Dogecoin aankondigde, en vanaf morgen kunnen Coinbase Pro gebruikers de DOGE rivaal SHIB verhandelen, die zichzelf als de ‘Dogecoin killer’ beschouwt.

Shiba Inu beschrijft zichzelf in haar ‘Woof paper’ (whitepaper) als ‘een experiment met een gedecentraliseerde en spontane gemeenschapsopbouw’. Met een initiële voorraad van 1 biljard SHIB is het token ontworpen om Dogecoin in termen van groei te overtreffen, dit zelfs zonder de 0,01 dollar te hoeven bereiken.

Waar Shiba Inu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat maakt Shiba Inu op dit moment mogelijk een goede aankoop?

SHIB bestaat al sinds afgelopen augustus, maar kwam vorige maand pas onder de aandacht van veel handelaren toen het binnen enkele dagen met meer dan 2.200% steeg. Het token zou met de aanstaande lancering van de ShibaSwap gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) nog meer interesse kunnen opwekken, die ‘Puppy Pools’ zal bieden waar SHIB houders hun tokens kunnen begraven (staken) of opgraven (farmen) voor BONES: een nieuw token dat nog vrijgegegeven moet worden.

De prijs van SHIB steeg na het Coinbase Pro nieuws met 24%. De uitwisseling voegt alsmede een ondersteuning voor Chiliz (CHZ) toe, dat het Socios.com fantokenplatform aandrijft, plus het Keep Network (KEEP), dat tot doel heeft privégegevens en openbare blockchains te overbruggen.

CHZ zal in handelsparen met de USD, GBP, EUR en USDT beschikbaar zijn, terwijl SHIB met de USD en USDT verhandelbaar zal zijn, en KEEP tenslotte alleen met de USD. Inwoners van New York kunnen echter geen SHIB of CHZ verhandelen.

De inkomende transfers van SHIB, CHZ en KEEP werden gisteren geaccepteerd en als aan de liquiditeitsvoorwaarden wordt voldaan, dan zal de handel in de tokens morgen van start gaan.