SingSing lanceert nieuw NFT-platform om revolutie te starten in muziekindustrie

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

SingSing lanceert nieuw NFT-platform om revolutie te starten in muziekindustrie

By Charles Thuo - Kort bericht

SingSing, een platform dat superfans verbindt met hun beste zangers, heeft een nieuw NFT-platform gelanceerd om de muziekindustrie toegankelijker en gedecentraliseerder te maken met behulp van nieuwe SingSing NT's. Het platform zal ook fungeren als een vorm van interactie tussen de fans en de artiesten en als uitwisseling.

Eerder in 2020 meldde BPI/ERA dat SingSing Superfans meer dan 10% van de bevolking uitmaakten en bijdroegen aan ongeveer 34% van de totale inkomsten die in de muziekindustrie werden uitgegeven.

Superfan NFT-paspoort

SinSing heeft een SuperPass NFT ontwikkeld die als paspoort zal worden gebruikt in het SingSing NFT-platform. De SuperPass geeft Superfans exclusieve toegang tot de diensten die op het platform worden aangeboden.

Bovendien stelt SuperPass superfans ook in staat om verschillende muziek NFT's te ruilen of te kopen op het gelanceerde platform. Het nieuwe NFT platform wordt ook geleverd met een nieuwe NFT ervaring waarbij gebruikers de kans krijgen om in muziekvideo's te worden opgenomen.

Na de lancering van het nieuwe platform hebben meer dan 33 beroemdheden uit Zuidoost-Azië zich aangemeld voor SingSing, met meer dan 30 miljoen volgers en meer naar verwachting.

Het team achter SingSing

Het team van SingSing heeft verschillende successen behaald. Het team was in staat om muziekstartups, succesvolle technologieën en de beste community te bedenken.

Een van de succesverhalen is het Karaoke-netwerk met meer dan 1,4 miljoen basisgebruikers met elk jaar ongeveer 500.000 nieuwe leden, het team ontwikkelde ook de grootste datinggemeenschap (NOI.vn) met meer dan 1 miljoen gebruikers, en ook de grootste muziek opstarten in Vietnam (Nhacso.net).

Het team heeft ook een aantal kampioenschappen in technologie gewonnen, zoals in de Asia-Pacific ICT-prijs waar ze een kampioensbeker wonnen, evenals een kampioensbeker in de community-2-Blockchain Hackathon die vorig jaar in Vietnam werd gehouden.

Long Vuong, oprichter van TomoChain en tevens adviseur van SingSing:

"Muziek is altijd een grote wereldwijde markt, we geloven dat SingSing zal bijdragen aan de groei van blockchain om massale acceptatie te krijgen. Het team heeft bewezen in staat te zijn een enorme community op te bouwen. We steunen het project van harte en werken nauw met hen samen om de gemeenschap grote waarden te helpen brengen.”

SingSing zal nu zijn native token, $SING, gebruiken om NFT's te verhandelen, te stemmen, te regeren, te fokken, uit te zetten en te rangschikken voor hun beloningen. Gebruikers moeten ook het token verdienen om deel te nemen aan de zangwedstrijd en om toegang te krijgen tot de beste community-zones. Deze tokens kunnen worden verdiend door de zangwedstrijd te winnen of door de gasten in die wedstrijden te voltooien.