Smooth Love Potion steeg binnen 24 uur met 49%: beste plekken om Smooth Love Potion te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Smooth Love Potion steeg binnen 24 uur met 49%: beste plekken om Smooth Love Potion te kopen

By Daniela Kirova - Kort bericht

Het zou niet overdreven zijn om te zeggen dat Smooth Love Potion, een in-game token van Axie Infinity, helemaal los gaat. Het heeft de afgelopen dagen de verwachtingen voor de metaverse games en rally's verpletterd.

Zoek niet verder dan dit korte artikel om informatie over Smooth Love Potion te krijgen: de vraag of het de moeite waard is om nu te starten en de beste plekken om Smooth Love Potion te kopen.

De beste plekken om nu Smooth Love Potion te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Smooth Love Potion?

Smooth Love Potion is een in-game digitale valuta in de Axie Infinity metaverse game. Je kunt SLP-tokens gebruiken om Axies te fokken, dit zijn verzamelbare digitale wezens in Axie.

Volgens Trung Nguyen, CEO van Axie Infinity, hangt het potentieel en de populariteit van een game vooral samen met de blockchain waarop het draait. Dit komt omdat veel gamers geen grote troeven hebben in de bekendste games.

Smooth Love Potion, een ERC-20-token dat voorheen bekend stond als Small Love Potion, is gemaakt door Axie Edge om dit probleem op te lossen. De cryptocurrency maakt deel uit van de Uniswap-liquiditeitspool, waardoor het toegang heeft gekregen tot de gaming- en DeFi-ruimtes.

Het is een eenvoudige gaming token met veel gebruiksscenario's, zoals de mogelijkheid om Axies tot zeven keer in het spel te fokken. Je kunt het verhandelen op Uniswap. In het spel komen gebruikers die bepaalde niveaus hebben bereikt in aanmerking voor incentives.

Moet ik gelijk Smooth Love Potion kopen?

SLP kan een lucratieve investering zijn, maar neem prijsvoorspellingen met een korreltje zout. Houd er rekening mee dat het nu misschien een rally maakt, maar het is nog steeds 95% onder het hoogste punt ooit van $ 0,42.

Smooth Love Potion prijsvoorspelling

Coin Codex voorspelt dat de prijs binnen een week met 2,53% zal dalen tot $ 0,0203. Volgens hun technische indicatoren is de Fear & Greed Index neutraal en het huidige sentiment is ook neutraal. Smooth Love Potion onderging de afgelopen maand een prijsvolatiliteit van 27%.

Volgens hun analyse is het nu een goed moment om Smooth Love Potion te kopen. De uiteindelijke beslissing is aan jou.

Smooth Love Potion op sociale media