SNACKCLUB haalt $9 miljoen op voor blockchain-gaming in arme landen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

SNACKCLUB haalt $9 miljoen op voor blockchain-gaming in arme landen

By Benson Toti - Kort bericht

SNACKCLUB, een Web3-startup die het zusterbedrijf is van de Braziliaanse gaminggigant LOUD, heeft $9 miljoen opgehaald in een startfinancieringsronde, volgens een aankondiging die op dinsdag 26 april werd gedeeld.

Venture firma en gaming uitgever Animoca Brands, evenals Ascensive Assets, Jump Crypto, Formless Capital, Mechanism en OP Crypto onder andere investeerders hebben bijgedragen aan de ronde, zei SNACKCLUB in haar persbericht.

Een DAO bouwen voor gamers

Volgens het bedrijf gaan de fondsen naar een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), met als belangrijkste doel het eigendom binnen het gaming-ecosysteem opnieuw vorm te geven.

De spelaanbieder probeert spelers te helpen meer te profiteren van de enorme investeringen die ze in games doen, vooral rond bezit en controle over de valuta, uitrusting of activa van een game die verband houden met hun karakter.

SNACKCLUB, voortbouwend op de ervaring van LOUD, wil gaming voordelige ondernemingen voor spelers maken, vooral als het gaat om de motivatie om tijd in dergelijke activiteiten te investeren.

SNACKCLUB zal die toewijding verhogen door te investeren in de technologie, het platform en de uitgeverspartners die het potentieel van blockchain-gaming naar onze gemeenschap zullen brengen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar deze investeringen zullen het hoe en waarom veranderen achter de beslissing van een gamer om te spelen“, aldus Jean Ortega, medeoprichter van LOUD. Ortega is ook de managing partner van SNACKCLUB.

LOUD heeft naar verluidt een gecombineerde wereldwijde volgersbasis van 300 miljoen, een gemeenschap waarvan SNACKCLUB hoopt dat deze zal aanboren wanneer deze wordt gelanceerd.

Het platform is echter gericht op het koesteren van zijn 30-koppige team. Andere onmiddellijke plannen zijn onder meer het opzetten van het bestuur en het uitvoeren van due diligence over welke investeringsvooruitzichten prioriteit moeten krijgen.