Solana kopen nu Coinbase Wallet ondersteuning voor SOL token heeft toegevoegd?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Solana kopen nu Coinbase Wallet ondersteuning voor SOL token heeft toegevoegd?

By Milko Trajcevski - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
  • Coinbase-portemonnee heeft ondersteuning toegevoegd voor Solana en alle op Solana gebaseerde tokens

  • Coinbase schetste ook dat het op een bepaald moment in de toekomst zal kijken naar het ondersteunen van NFT's en dApps op de blockchain.

  • Dit kan leiden tot een stijging van de waarde van de Solana (SOL) cryptocurrency-token.

Solana (SOL) is in wezen een krachtig blockchain-netwerk dat bouwers op wereldwijde schaal ondersteunt die ernaar streven hun applicaties zowel te creëren als te schalen.

Het ondersteunt smarts contracts, non-fungible tokens (NFT's) en andere technologieën, waarbij SOL het native token is achter dit alles.

De vermelding van Coinbase Wallet als katalysator voor groei

Vanaf 17 maart 2022 heeft Coinbase volledige ondersteuning toegevoegd voor Solana (SOL) als cryptocurrency, naast al zijn ecosysteemtokens.

Coinbase noemde ook de toename van de interesse binnen het Solana-token en blockchain gedurende de afgelopen 12 maanden, aangezien investeerders op zoek zijn naar een goedkoop alternatief voor Ethereum.

Deze uitgebreide ondersteuning voor portemonnees komt ook slechts een paar dagen nadat het bedrijf Coinbase Pay lanceerde, waarmee gebruikers hun portemonnee rechtstreeks via een webbrowser kunnen financieren.

Dit alles kan bijdragen aan de groei van het Solana (SOL) cryptocurrency token.

Moet je Solana (SOL) kopen?

Op 18 maart 2022 had Solana (SOL) een waarde van $85,63.

Om ons een beter beeld te geven van wat dit waardepunt precies betekent voor het Solana (SOL)-token, zullen we het ATH-waardepunt en de prestaties in de afgelopen maand doornemen.

Wanneer we het hoogste punt ooit van de waarde van het Solana (SOL)-token overschrijden, werd dit bereikt op 6 november 2021, toen het token een waarde van $259,96 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn ATH $174.33 hoger in waarde was of met 203%.

Wanneer we de prestaties van het token van de vorige maand bekijken, had Solana (SOL) zijn hoogste waarde op 7 februari toen het $121,33 bereikte.

Het laagste punt van waarde was echter op 24 februari, toen het token daalde tot $77,99. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $43,34 of met 35%.

Van 24 februari tot 18 maart steeg de token echter in waarde met $7,64 of met 10%.

Met dit alles in overweging genomen, kan Solana (SOL) eind maart 2022 $95 bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.