Solana protocol Delta One haalt $9,1 miljoen op voor opbrengstproduct

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Solana protocol Delta One haalt $9,1 miljoen op voor opbrengstproduct

By Benson Toti - Kort bericht

Delta One, een op Solana gebaseerd gedecentraliseerd financieringsprotocol (DeFi) voor het genereren van opbrengsten, heeft in een seed-ronde $9,1 miljoen opgehaald om zijn ecosysteem uit te breiden.

De ronde werd geleid door Alameda Research en Ship Capital, aldus het protocol in een persbericht. Delta One trok ook investeringen aan van Solana Ventures, Raj Gokal (de mede-oprichter van Solana), investeringsmaatschappij Electric Capital en durfkapitaalfonds AlleyCorp in een vroeg stadium.

Anderen die deelnamen waren Alfred Chuang en Chris McCann, de mede-oprichters van Race Capital.

Delta One kijkt naar ecosysteemgroei

Volgens Delta One is de financieringsronde bedoeld om het team te helpen de kernontwikkeling van het protocol af te handelen. Het platform heeft ook oog voor verdere groei van het ecosysteem, met als belangrijkste focus de integratie van projecten die gericht zijn op het productaanbod van Delta One.

Het team zal ook proberen zijn gebruiksvriendelijke gestructureerde producten uit te bouwen. Het wil zijn geautomatiseerde opbrengstlandbouwstrategie “deltaneutraal” beschikbaar hebben voor meer dan 100.000 deelnemers op een wachtlijst die teruggaat tot oktober 2021.

De delta-neutrale strategie voor het genereren van rendement zorgt voor een hoog risicogecorrigeerd rendement, met vrijwel geen actief beheer van de kant van de gebruiker. De strategie bespaart gebruikers de mogelijke uren die nodig zijn om “cijfers te kraken en posities te volgen”.

Delta-neutrale landbouw is een techniek die veel hedgefondsen graag gebruiken, maar wanneer dit handmatig wordt gedaan door particuliere beleggers, kan het uren per dag kosten om cijfers te kraken en posities te volgen “, zegt DJ Sengh, mede-oprichter van Delta One.

Het is een protocolaanbod waarvan Delta One hoopt dat het de basis kan vormen voor verdere uitbreiding van het DeFi-ecosysteem.

We zijn van mening dat het democratiseren van deze strategieën door middel van gestructureerde producten een cruciaal onderdeel zal zijn van de introductie van de eerste miljard gebruikers in DeFi “, voegde Sengh eraan toe.

Als onderdeel van zijn uitbreiding wil Delta One samenwerken met andere projecten op het gebied van kredietmarkten en reservevaluta’s. Het platform kijkt ook naar partnerschappen met teams die het kunnen helpen bij het opbouwen van duurzame liquiditeit.

Delta One begon in 2021 als onderdeel van de Solana Ignition Hackathon en is het afgelopen half jaar enorm gegroeid. Het is nu een van de meest langverwachte projecten in het ecosysteem van Solana.