Solana verovert $100 terug, maar neerwaarts risico blijft bestaan

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Solana verovert $100 terug, maar neerwaarts risico blijft bestaan

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Nadat Solana (SOL) de afgelopen dagen onder de $100 was gedoken, is de munt er nu weer in geslaagd zich te herstellen. De munt is voorbij dit belangrijke psychologische punt gestegen en het is waarschijnlijk dat het momentum dat we hebben gezien de komende dagen zal aanhouden. Dit zijn de belangrijkste punten:

  • Solana (SOL) streeft naar een beslissende bullish doorbraak.

  • De munt zal naar verwachting zijn 100-daagse SMA testen

  • Het heeft de afgelopen dagen een bullish trendlijn neergezet die meer rendement zou kunnen opleveren.

Gegevensbron: Tradingview

Hoe lang kan SOL boven $100 blijven?

De grens van $100 is vaak het belangrijkste psychologische cijfer geweest voor SOL-stieren. Het was zelfs een enorme opluchting om de munt voorbij te zien schieten. Maar hoe lang kan SOL daarboven blijven? Dit zal afhangen van verschillende belangrijke factoren. Ten eerste heeft de recente stijging ervoor gezorgd dat de altcoin voorbij de cruciale weerstandszone van $105 is gekomen.

Het doel voor stieren zal nu zijn om deze weerstand om te zetten in ondersteuning. Als SOL de dag boven $105 kan afsluiten, is het waarschijnlijk dat we een aanhoudende periode boven $100 zullen zien. Op dit moment ligt de SOL iets boven deze prijs, met een stijging van ongeveer 7% in de afgelopen 24 uur.

Desondanks blijven er neerwaartse risico’s bestaan. Als de SOL onder $105 zakt en er geen beweging omhoog komt, zouden we meer zwakte kunnen zien. Uiteindelijk zal de munt de bodem bereiken bij de volgende ondersteuning van $95 voordat hij opnieuw probeert te stijgen.

Waarom is SOL nu een goede koop?

Zelfs met het neerwaartse risico op korte termijn waarmee SOL wordt geconfronteerd, blijft het nog steeds een redelijk fatsoenlijke altcoin om te kopen. Elke crypto-belegger op lange termijn zou Solana serieus moeten overwegen. Maar voor de korte termijn, als je geen enkel risico wilt nemen, wacht dan een paar dagen om te zien hoe de altcoin het houdt boven $105.