SpaceChain waardeert hun ERC-20 SPC token op

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

SpaceChain waardeert hun ERC-20 SPC token op

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023
Foto van een satelliet in een baan om de aarde

Het bijgewerkte token is nu op 1inch, HitBTC, Balancer en Uniswap beschikbaar

SpaceChain heeft onlangs bètatoegang aangekondigd voor de release van het geüpgradede ERC-20 SPC token (v2). Het token is compatibel met DeFi producten op de Ethereum blockchain die in staat zijn om via smart contracts afdwingbare overeenkomsten te automatiseren, en de nieuwe versie zal liquiditeits- en groeimogelijkheden ontgrendelen, waardoor houders de toegang tot onderpand en uitleen pools op gedecentraliseerde uitwisselingen krijgen.

Het community gebaseerde ruimteplatform combineert ruimte- en blockchain technologieën om ‘s werelds eerste op blockchain gebaseerde open source satellietnetwerk te bouwen. Het veilige en onveranderlijke besturingssysteem zal voor iedereen wereldwijd beschikbaar zijn, zodat iedereen deze gedecentraliseerde applicaties in de ruimte kan ontwikkelen en uitvoeren.

SpaceChain voerde in januari 2019 met succes de eerste multi-signature transactie in de ruimte uit en voltooide daarna in december 2019 de derde lancering van een met blockchain geïntegreerde satelliet payload, die op het internationale ruimtestation ISS geïnstalleerd werd.

Zee Zheng, de mede-oprichter en CEO van SpaceChain, zei over de upgrade: “De lancering van het SPC token (v2) toont onze voortdurende toewijding om de manier waarop financiële producten verhandeld en benaderd worden met een open alternatief te schalen. SpaceChain loopt voorop bij het leiden van de explosieve groei van dit nieuwe financiële systeem dat meer dan ooit tevoren geliberaliseerd is. We zullen door blijven gaan met het identificeren van innovatieve use-cases om zo het gebruik van blockchain, van eenvoudige waardeoverdracht naar complexe financiële diensten en andere mogelijkheden, uit te breiden”.

Houders van het bestaande ERC-20 SPC token (v1) kunnen hun tokens in een één-op-één verhouding via smart Ethereum contracts upgraden. Het upgrade proces omvat het bakken van de SPC tokens (v1) of het verzenden ervan naar het nuladres 0x0 terwijl er een gelijkwaardig aantal SPC tokens (v2) gecreëerd worden.

Jeff Garzik, de mede-oprichter en CTO van SpaceChain, voegde hieraan toe: “We stimuleren het gebruik van blockchain technologie voor veilige, standaard financiële transacties in een gereguleerde sector zonder enige tussenpersonen die het handelsplatform moeten leveren. We werken eraan om de noodzaak van alledaagse regelgevingsprocessen weg te nemen en gebruikers overal ter wereld vanaf hun apparaten de vrijheid te bieden om al hun eigen activa verschuivingen te beheren”.

De token migratieprocessen, implementatie en beveiliging van de smart contract broncode van het token werden allemaal in een audit door Coinspect geëvalueerd, die het SPC token (v2) met succes heeft doorstaan. Het bijgewerkte token is momenteel op 1inch, HitBTC, Balancer en Uniswap beschikbaar.