Spell Token prijs is gecrasht naar een historisch dieptepunt. Nu kopen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Spell Token prijs is gecrasht naar een historisch dieptepunt. Nu kopen?

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Spell Token prijs heeft de afgelopen maanden een sterke bearish trend doorgemaakt. De prijs van de munt is gecrasht naar een historisch dieptepunt nu de vraag afneemt. Het handelt op $0,0041, wat ongeveer 88% onder zijn hoogste punt ooit is. De marktkapitalisatie is afgenomen tot ongeveer $300 miljoen.

Abracadabra uitdagingen

Abracadabra is een toonaangevend blockchainproject in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) industrie. Het platform stelt mensen in staat om onderpand te verstrekken en vervolgens geld te lenen.

Het is vergelijkbaar met andere leenprojecten in DeFi, omdat om toegang te krijgen tot fondsen, men onderpand moet verstrekken in de vorm van een stablecoin.

Een belangrijk verschil is dat leners toegang krijgen tot hun geld via wat bekend staat als het Magic Internet Money (MIM). Dit is een stablecoin die wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar. Volgens CoinGecko heeft het een totale marktkapitalisatie van meer dan $2,7 miljard en is het de 44e grootste cryptocurrency ter wereld.

Volgens DeFi Llama heeft Abracadabra een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $2,7 miljard, waarmee het een van de grootste DeFi-protocollen ter wereld is.

In de afgelopen paar maanden is de prijs van Spell Token om een aantal redenen in een diepe daling geweest. Ten eerste is er het feit dat de gedecentraliseerde kredietsector de afgelopen maanden veel concurrentie heeft gekregen. Deze concurrentie is afkomstig van producten die zijn gebouwd met behulp van ketens zoals Ethereum, Solana en Avalanche.

Ten tweede is de SPELL prijs gedaald in lijn met de prestaties van andere DeFi-tokens. In de afgelopen maanden waren de prijzen van belangrijke DeFi-tokens zoals Aave, Uniswap, Maker en Curve Finance bijvoorbeeld sterk bearish.

Ten derde zijn er zorgen over de Federal Reserve. Naarmate de Amerikaanse economie groeit, heeft de Fed laten doorschemeren dat ze dit jaar meerdere renteverhogingen zal doorvoeren. Daarom zijn er zorgen over hoe de DeFi-industrie zal presteren in een omgeving met hoge snelheid.

Spell Token prijsvoorspelling

De dagelijkse grafiek hieronder laat zien dat de SPELL prijs zich in een sterke bearish trend bevindt en momenteel op het laagste niveau wordt verhandeld. De munt is onder de 25-daagse en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) gedaald. Het heeft ook sterke steun gevonden op het huidige niveau.

Daarom is de kans groot dat de Spell Token-prijs de komende weken een bearish uitbraak zal hebben.