Splinterlands behaalt 2,32 miljoen dagelijkse verhuur

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Splinterlands behaalt 2,32 miljoen dagelijkse verhuur

By Daniela Kirova - Kort bericht

Splinterlands, de meest populaire blockchain-game op de markt op dit moment, bereikte een belangrijke mijlpaal op 15 april 2022 – 2,32 miljoen dagelijkse verhuur, vernam Coin Journal uit een persbericht.

Populariteit van kaartverhuur neemt toe

Kaartverhuur is al geruime tijd een van de meest wenselijke aspecten van het spelplatform om te verdienen. Ze laten spelers hun favoriete kaarten gebruiken zonder grote kosten en stellen eigenaren in staat om extra geld te verdienen door hun digitale kaarten uit te lenen.

Pionier op de NFT verhuurmarkt

Splinterlands was een pionier met de lancering van NFT verhuurmarkten in juli 2021. Deze optie creëert een enorm aantal mogelijkheden voor spelers om te spelen en te verdienen zonder hun eigen kaarten te kopen.

Games zijn toegankelijker en overwinningen waarschijnlijker

Games worden toegankelijker voor spelers omdat veel kaarten voor een fractie van een cent kunnen worden gehuurd. The Motley Fool schreef onlangs over een speler die begon met $10 in Splinterlands, en zijn huidige saldo is $17.000. Hij verdiende dit geld met het uitwisselen en huren van kaarten om zijn kaartenset en rang te blijven verbeteren.

Kaartverhuur is niet de enige opwindende functie op het platform. Andere voorbeelden zijn land, skins, titels, packs en totems. Onlangs heeft Splinterlands plannen aangekondigd om validator-nodes te introduceren met een doel van $1 miljard burn en rewards.

Jesse “Aggroed” Reich, de CEO van Splinterlands, is net zo blij met het bereiken van een nieuwe mijlpaal als elk ander lid van het team. Hij merkte op:

“We hebben onlangs gedeeld dat we de 2 miljard gespeelde games hebben bereikt, en nu zijn we hier en bereiken we weer een opmerkelijke mijlpaal in de geschiedenis van NFT-verhuur. We kijken ernaar uit om dit in de toekomst nog meer te realiseren.”

Het beste blockchain-spel op Dappradar

Splinterlands is momenteel de beste blockchain-game op Dappradar. Honderdduizenden spelers genieten dagelijks van het spel.

Blockchain Founders Fund Managing Partner Aly Madhavji gaf ook commentaar op deze prestatie:

“Splinterlands heeft veel industriële innovaties geleverd in de blockchain-gamingruimte en blijft zijn spelers de beste voordelen bieden. Deze nieuwe prestatie is een belangrijke mijlpaal in de transformatie van de game-industrie.”