Stellar (XLM) prijsanalyse: waarom bulls $0,18 moeten ondersteunen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Stellar (XLM) prijsanalyse: waarom bulls $0,18 moeten ondersteunen

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Stellar (XLM) heeft een periode van herstel doorgemaakt nadat de koers begin april van de klif viel. Echter, na een hoogtepunt van ongeveer $0,24 te hebben bereikt, heeft XLM een serieuze correctie ondergaan. Als gevolg hiervan staat de munt onder veel neerwaartse druk. Dit zijn enkele punten:

  • Ondanks de recente uitverkoop houdt XLM nog steeds de cruciale $0,18-ondersteuning.

  • Elke daling onder $0,18 zou op korte termijn een beslissende neerwaartse trend kunnen veroorzaken.

  • De munt ziet er echter sterk uit en zou verder omhoog kunnen gaan.

Gegevensbron: Tradingview

Stellar (XLM) – De neerwaartse risico’s

De huidige neerwaartse trend die we bij XLM hebben gezien, vertraagt. Hoewel de munt de afgelopen 24 uur ongeveer 5% heeft verloren, is er genoeg om te suggereren dat een verdere daling niet in het verschiet ligt. De sleutel voor XLM-bulls zou zijn om ervoor te zorgen dat de prijsactie ruim boven $0,18 blijft.

In de afgelopen weken is deze prijs een sterke steunzone gebleken. Als de bulls het echter niet kunnen vasthouden, kunnen we XLM in een veel langdurige neerwaartse trend zien evolueren. Uiteindelijk kan de munt zijn dieptepunt in maart van $0,16 bereiken voordat hij een opwaarts momentum probeert te vinden.

Maar zelfs met deze neerwaartse risico’s is het belangrijk op te merken dat het opwaartse potentieel voor XLM nog steeds erg onzeker blijft. Vanaf nu blijft $0,24 de opwaartse limiet. Zelfs als de munt de komende dagen stijgt, is het onwaarschijnlijk dat deze op korte termijn $0,24 zal overschrijden.

Is Stellar nu een goede koop?

Vanuit een kortetermijnoogpunt zou het het beste zijn om XLM tot maandag in de gaten te houden en te zien of het erin slaagt $0,18 te behouden. Als dit gebeurt, kun je voor $0,24 in- en uitstappen. Maar als de munt onder $0,18 zakt, moet je hem een week of zo de tijd geven om de prijs te laten zakken voordat je koopt.