Stijgt ALGO na samenwerking LimeWire en Algorand om NFT marktplaats te lanceren?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Stijgt ALGO na samenwerking LimeWire en Algorand om NFT marktplaats te lanceren?

By Milko Trajcevski - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
  • LimeWire heeft officieel aangekondigd dat het Algorand gaat gebruiken als basis voor zijn NFT-marktplaats.

  • Algorand werd gekozen vanwege zijn afhankelijkheid van uitzetten en de energie-efficiëntie.

  • ALGO heeft door deze ontwikkeling groeipotentieel.

Algorand (ALGO) is in wezen dit blockchain-platform dat specifiek is ontworpen als een belangrijke betalingsverwerker en gebruik maakt van het Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme.

ALGO is het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt om het platform te beveiligen en de operators van het platform te belonen.

De lancering van de LimeWire NFT-marktplaats als katalysator voor groei

Op 14 maart 2022 maakte LimeWire een aankondiging waarin ze in wezen zeggen dat ze hun NFT's en verzamelobjecten op de Algorand-blockchain zullen zetten en dat er in de loop van 2022 een token zal worden gelanceerd.

De LimeWire NFT's zullen muziekgerelateerde media bevatten en de aangepaste token zal een verscheidenheid aan verschillende functies hebben, zoals toegang bieden tot communityfuncties, stemmen en beloningen.

Dit bekent dat LimeWire opnieuw zal lanceren als een mainstream-ready digitale verzamelobjectenmarktplaats voor kunst en entertainment.

Deze herlancering van LimeWire heeft als doel om de one-stop-marktplaats voor artiesten en fans te worden, waar ze digitale verzamelobjecten kunnen creëren en verhandelen zonder enige technische hindernissen.

Door deze ontwikkelingen kunnen de ALGO-tokens zowel in waarde als in bruikbaarheid toenemen.

Moet je Algorand (ALGO) kopen?

Op 15 maart 2022 had Algorand (ALGO) een waarde van $0,6830.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde dit is voor het Algorand (ALGO)-token, zullen we de hoogste waarde ooit bekijken, evenals de prestaties die het token de afgelopen maand liet zien .

In termen van het hoogste punt ooit, was Algorand (ALGO) op 20 juni 2019 $3,58 waard. Hier kunnen we zien dat op zijn ATH het token $2,897 hoger in waarde was, of met 424%.

Wanneer we de prestaties van de token gedurende de voorgaande maand bekijken, had Algorand (ALGO) zijn hoogste waarde op 8 februari op $1,098, terwijl zijn laagste waarde op 24 februari was, toen de token daalde tot $0,708.

Dit geeft ons een indicatie dat het token in waarde is gedaald met $0,39 of met 35%. Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat Algorand (ALGO) eind maart 2022 naar een waarde van $1 zal stijgen, waardoor het een waardevolle token is om te kopen.