Struct Finance haalt $3,9 miljoen op voor bouw gestructureerde DeFi-producten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Struct Finance haalt $3,9 miljoen op voor bouw gestructureerde DeFi-producten

By Benson Toti - Kort bericht

Het op Avalanche gebaseerde DeFi-protocol Struct Finance heeft $3,9 miljoen opgehaald in een seed-roundfinanciering waaraan is bijgedragen door enkele van de grootste durfkapitaalinvesteerders in de crypto-ruimte.

Volgens een persverklaring die maandag werd gedeeld, wil het platform de fondsen gebruiken om op de keten gestructureerde gedecentraliseerde financiële (DeFi) gestructureerde producten te bouwen.

Vierentwintig elite-investeerders namen deel aan de financieringsronde, waaronder Blizzard Fund (Avalanche's 200 Million), QCP Capital, Avalanche, Infinity Ventures en OxVentures.

Andere opmerkelijke bijdragers waren Bison Fund, FBG Capital, Keychain Capital, Skyvision Capital en Woodstock.

Gestructureerde DeFi-producten inschakelen

Met de financiering is het team van Struct Finance van plan om zijn reeks DeFi-producten te bouwen en uit te rollen voor instellingen en andere ecosysteemgebruikers. En door gebruik te maken van deze tools kunnen gebruikers hun aanbod aanpassen en afstemmen op verschillende beleggersprofielen.

Op deze manier kunnen DeFi-beleggers producten aanpassen op basis van factoren zoals beleggersrisicoprofielen, activaklasse en marktverwachtingen.

Met behulp van een van de producten (Factory) kunnen gebruikers eenvoudig vastrentende waarden creëren en verbeterde instrumenten opleveren. Ze kunnen deze vervolgens afstemmen op hun specifieke portefeuillebehoeften, volgens hun investeringsactiva en -doelen.

Op maat gemaakte afgeleide producten op de keten zorgen ervoor dat beleggers kunnen uitkijken naar "zeer concurrerende opbrengsten". Het aantrekkelijke aanbod zal beschikbaar zijn via verschillende digitale activa, zei Struct in zijn release .

“Naarmate cryptomarkten volwassen worden en DeFi wortel schiet, wordt de behoefte aan geavanceerde instrumenten die in staat zijn om de eisen van institutionele en particuliere beleggers te ondersteunen, van het grootste belang. Struct biedt dit niet alleen, maar stelt gebruikers ook in staat om bestaande instrumenten samen te stellen, waardoor een eindeloze reeks strategieën ontstaat", zegt Mark Stanwyck, mede-oprichter van Avalanche .

"Het team achter Struct heeft niets anders gedaan dan deze nieuwe concepten te bouwen en uit te voeren, en het is een eer om hen op hun reis te kunnen ondersteunen", voegde Stanwyck eraan toe.

De Struct-producten zullen beschikbaar zijn op Avalanche, met verdere ontwikkeling om ze naar andere blockchains in het ecosysteem te brengen.