Terra blijft dalen, 73% lager vandaag: tijd om de dip te kopen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Terra blijft dalen, 73% lager vandaag: tijd om de dip te kopen?

By Daniela Kirova - Kort bericht

Nadat zijn stablecoin zijn valutakoppeling aan de USD verloor, kwam Terra in een neerwaartse spiraal terecht. De tendens zet zich vandaag voort, zelfs nog prominenter dan gisteren, toen LUNA “slechts” de helft van zijn waarde verloor.

Terra was gedaald tot #14 op Coinmarketcap, maar vandaag is het helemaal gedaald tot #29. Is het tijd om de dip te kopen voordat het te laat is?

Als je meer wilt weten over Terra, of het je een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om Terra nu te kopen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Terra nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Terra?

Terra probeerde zich te onderscheiden door het gebruik van fiat-gekoppelde stablecoins en beweerde dat het de grenzeloze voordelen van cryptocurrencies combineerde met de dagelijkse prijsstabiliteit van fiat-valuta’s.

Dit is een betrouwbare strategie, alleen de stablecoin UST verloor zijn koppeling en daarom is dit allemaal gebeurd. De stablecoin werd eigenlijk niet ondersteund.

Het algoritme waarvan werd gezegd dat het het aanbod van stablecoin zou aanpassen aan de vraag hielp niet. Het gaf houders van LUNA een prikkel om LUNA en stablecoins tegen winstgevende wisselkoersen te ruilen om het aanbod van stablecoin uit te breiden of te verkleinen om aan de vraag te voldoen.

Momenteel is er geen vraag naar LUNA en UST. Bijna alle toonaangevende beurzen hebben opnames geblokkeerd.

Moet ik Terra nu kopen?

Terra kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Dat is misschien nu niet het geval. Als je denkt dat het zal herstellen, is dit een risico dat je zelf moet nemen.

Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Terra prijsvoorspelling

Analisten blijven ondanks de daling optimistisch over Terra. CryptoNewZ voorspelt dat het volgend jaar tussen $78 en $85 per munt zal handelen. De prijsvoorspelling van Wallet Investor voor één jaar is $151.

Coinpedia verwacht dat LUNA eind volgend jaar tussen $132 en $257 zal handelen. Gov Capital sluit zich aan bij bulls met zijn prijsvoorspelling van $166 in één jaar.

Terra op sociale media