The Sandbox doneert $25 miljoen aan World of Women (WoW) Foundation-project

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

The Sandbox doneert $25 miljoen aan World of Women (WoW) Foundation-project

By Charles Thuo - Kort bericht

Vandaag, 8 maart 2022, was de beste Internationale Vrouwendag, vooral voor vrouwen in de crypto-ruimte, na de $25 miljoen subsidie van The Sandbox aan de World of Women (WoW) om de WoW-stichting op te richten.

World of Women heeft een unieke NFT-collectie van 10.000 werken van vrouwelijke kunstenaars en het belangrijkste doel is om het aantal vrouwen in de NFT-sector te vergroten en gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit te bevorderen. De Sandbox is van plan om gedurende 5 opeenvolgende jaren fondsen toe te kennen aan de stichting om haar te helpen haar doelstellingen te bereiken.

World of Women heeft aan populariteit gewonnen binnen de NFT-ruimte en onderzoek dat in november vorig jaar werd gepubliceerd, toonde aan dat vrouwelijke kunstenaars verantwoordelijk waren voor 5% van alle NFT-kunst die in de afgelopen 21 maanden werd gekocht. Bovendien kreeg het bekendheid na de samenwerking in februari van het mediabedrijf Hello Sunshine van actrice Reese Witherspoon.

Vrouwen en de NFT-wereld

Momenteel geven vrouwen vorm aan de toekomst van de NFT-wereld, nadat ze hun NFT's gebruiken om de Web3-, NFT-gemeenschap, blockchain,- en crypto-industrie vooruit te helpen. Een 13-jarig meisje ontwikkelde bijvoorbeeld een NFT-collectie die meer dan $4 miljoen aan verkopen opleverde.

Het World of Women-avatarproject is ook van plan om alle 10.000 profielfoto's te gebruiken om 3D-avatars te bouwen, die zichtbaar zijn voor investeerders tijdens de alfatest (de openbare pre-release van de game), en om de tokenhouders in staat te stellen hun tokens in de Sandbox te gebruiken.

De stichting World of Women zal een Academie-incubator lanceren waar projecten en kunstenaars deelnemers kunnen selecteren, evenals een WoW-museum en WoW-universiteit in de online games waar studenten Web3-lessen kunnen leren en NFT-diploma's kunnen behalen. De WoW is een van de meest succesvolle vrouwelijke NFT's geweest met bijna $157 miljoen in secundaire handel.

Mede-oprichter en Chief Operating Officer van Sandbox, Sebastien Borget, zei in een persbericht:

"Door het onderwijs en de financiering van vrouwenprojecten te faciliteren, hopen we dat deze programma's een generatie invloedrijke vrouwelijke bouwers in de ruimte helpen vestigen."

In de afgelopen maanden is The Sandbox blijven groeien terwijl het de media-aandacht blijft vergroten met meer dan 200 partnerschappen met bedrijven en beroemdheden zoals Snoop Dog, Atari, Adidas en The Walking Dead.