Theta token prijsvoorspelling, nu afwijzing en opnieuw testen een patroon vormen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Theta token prijsvoorspelling, nu afwijzing en opnieuw testen een patroon vormen

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

De prijs van Theta Token (THETA/USD) is teruggekaatst na een grote uitverkoop in de afgelopen weken. Het token wordt verhandeld op $3,65, wat ongeveer 62% boven het laagste niveau dit jaar is. Als gevolg hiervan is de totale marktkapitalisatie gestegen tot ongeveer $ 3,66 miljard, waarmee het de 45e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Theta stuitert terug

Theta is een toonaangevend blockchain-project dat de industrie voor videostreaming infrastructuur wil verstoren. Het bedrijfsmodel is vergelijkbaar met dat van LivePeer, een ander populair blockchain netwerk voor streaming.

Het idee is eenvoudig. In plaats van een fortuin uit te geven om gecentraliseerde bedrijven zoals Google en Amazon te betalen, kan men een gedecentraliseerd netwerk van computers gebruiken om hun video's te hosten. Het netwerk beweert sneller te zijn dan bestaande platforms.

Het is vermeldenswaard dat Theta niet probeert een vervanging te zijn voor videobedrijven zoals YouTube en Rumble. In plaats daarvan is het doel van het bedrijf om een vervanger te creëren voor streamers en andere videogebruikers.

Theta heeft twee tokens: Theta Token en Theta Fuel. Theta Fuel is gelijk aan Ethereum. Het is een verhandelbare activa dat momenteel meer dan $ 1,2 miljard waard is. Aan de andere kant is Theta Token het token dat helpt om het netwerk te beveiligen.

In de afgelopen maanden heeft Theta de non-fungible token (NFT)-industrie omarmd. Begin deze maand lanceerden de ontwikkelaars Theta Drop, een platform waar gebruikers niet-vergankelijke tokens kunnen minten en verkopen. Het is gebouwd met behulp van het smart contractnetwerk van Theta.

Het platform heeft al deals gesloten met Katy Perry en bedrijven als PartyPoker en FuseTV. Hoewel het platform lang werd verwacht, zijn de prestaties relatief gedempt sinds de lancering.

Theta Token prijsvoorspelling

De dagelijkse grafiek laat zien dat de Theta Token-prijs het de afgelopen weken moeilijk heeft gehad. De prijs is zelfs met meer dan 78% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau ooit. Als gevolg hiervan is Theta van een top 20 cryptovaluta naar het huidige niveau van 45 gegaan.

De huidige winst heeft ervoor gezorgd dat het het belangrijkste weerstandsniveau opnieuw heeft getest op $ 3,55. In de technische analyse is een patroon van afwijzing en opnieuw testen meestal een teken dat de prijs in dezelfde richting zal blijven bewegen als de uitbraak. Het blijft onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen.

Daarom is de kans groot dat de munt zal blijven dalen als de bears proberen onder het YTD-dieptepunt van $ 2,30 te komen.