Tijd om te barsten: Zal Terra (LUNA) ooit weer terugkeren naar $120?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Tijd om te barsten: Zal Terra (LUNA) ooit weer terugkeren naar $120?

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De cryptonieuwscyclus van de afgelopen twee weken werd grotendeels gedomineerd door Terra (LUNA). De munt ging van een van de tien meest waardevolle crypto-activa naar een positie onder de 200. Het gebeurde allemaal in dagen. Zal het stablecoin-platform ooit terugkeren naar zijn hoogtijdagen? Dit zijn enkele hoogtepunten:

Terra is de afgelopen week letterlijk failliet gegaan.

De munt heeft een historisch dieptepunt bereikt, hoewel we een licht herstel hebben gezien.

Op dit moment wordt LUNA geconfronteerd met een enorme volatiliteit met schommelingen tot 50% per dag.

Gegevensbron: Tradingview

Zal Terra ooit terugkeren naar $120?

Terra (LUNA) werd altijd gezien als het neusje van de zalm wat crypto betreft. Het behoorde tot de tien meest waardevolle activa op de markt en werd lange tijd boven de $100 verhandeld. Maar na perioden van daling was de munt in 2022 rond de $40 gezakt.

Al die waarde werd echter weggevaagd nadat de aan dollar gekoppelde UST stablecoin zijn koppeling verloor. LUNA is gewoon gecrasht en wordt nu voor centen verkocht. Een terugkeer naar glorie zal echter niet zo eenvoudig zijn. Hoewel er de afgelopen dagen enig licht herstel is gemeld, is er zoveel volatiliteit rond LUNA om met zekerheid te zeggen dat het terugkomt.

Bovendien zijn veel dingen die moeten gebeuren om LUNA een kans te geven nog niet gebeurd. UST is nog steeds niet gekoppeld en de Terra-gemeenschap heeft bijna geen manieren meer om de stablecoin te verdedigen. Het zal een wonder zijn als LUNA terugkeert naar $10, laat staan $120.

Moet je LUNA in de dip kopen?

Je kunt LUNA vanaf nu verhandelen, maar houd het niet vast. Zoals hierboven vermeld, schommelt de munt vanwege de hoge volatiliteit wild.

Dit geeft speculatieve handelaren op korte termijn een kans om veel te winnen. Maar voor de lange termijn is LUNA op dit moment gewoon te riskant.