Time Magazine gaat ApeCoin accepteren voor digitale abonnementen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Time Magazine gaat ApeCoin accepteren voor digitale abonnementen

By Charles Thuo - Kort bericht

Aangezien de onlangs gelanceerde ApeCoin de krantenkoppen blijft halen binnen de crypto-ruimte, heeft Time Magazine aangekondigd dat het de komende weken de ApeCoin (APE) voor digitale abonnementen zal accepteren.

Time Magazine onthulde dit in een tweet.

ApeCoin (APE) en zijn stijgende populariteit

De ApeCoin (APE) is een op Ethereum gebaseerd token dat donderdag werd gelanceerd door de oprichters van de veel gehypte Bored Ape Yacht Club NFT-collectie in een 'airdrop' waar bepaalde crypto-houders het token automatisch als beloning zouden ontvangen.

ApeCoin begon vrijwel onmiddellijk na de onthulling met de handel in verschillende grote beurzen, waaronder Binance en Coinbase. Een paar uur na de lancering werd het token zeer volatiel en schoot het naar een hoogtepunt boven $39,00 voordat het crashte naar een dieptepunt van ongeveer $8,90.

Op het moment van schrijven handelde ApeCoin op $10,86 na een daling van 6% in de afgelopen 24 uur.

Grote inzet Time Magazine op crypto en NFT's

Time Magazine is de afgelopen jaren doorgedrongen in de cryptocurrency, met als meest recente ontwikkeling de laatste april toen het aankondigde zijn lezers te accepteren om digitale abonnementen te maken met behulp van Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Ethereum (ETH) en Dogecoin (DOGE).

Time Magazine werkte ook samen met Digital Currency Group en beloofde dat het Bitcoin op zijn balans zal houden.

Vorig jaar veilde Time Magazine ook enkele van zijn meest memorabele covers als non fungible tokens, en vorige week publiceerde het zijn eerste nummer als een NFT met Ethereum-medeoprichter Vitalik Buterin op de omslag.