Top 2 ghost chains in cryptocurrencies om te vermijden in 2022

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Top 2 ghost chains in cryptocurrencies om te vermijden in 2022

By Crispus Nyaga - Kort bericht

Laag 1-netwerken zien een opmerkelijke groei, aangezien beleggers hun weddenschappen plaatsen op een gedecentraliseerd universum en het web 3.0. De meeste projecten die vandaag bestaan, zijn geïnspireerd op het succes van Ethereum, een keten die nu wordt gewaardeerd op meer dan $300 miljard.

Hoewel het aantal laag 1-projecten is gestegen, is de realiteit dat de meeste van hen ghost chains zijn, wat betekent dat ze geen grip hebben gekregen onder ontwikkelaars. Als zodanig, hoewel Ethereum duizenden apps heeft, hebben ze er geen of hebben ze apps die niet door de meeste mensen worden gebruikt. Hier zijn enkele van de beste ghost chains die je moet vermijden.

Ethereum Klassiek

Ethereum Classic is een blockchain-project dat tot leven kwam via een hard fork van het mainnet van Ethereum. Die splitsing gebeurde toen ontwikkelaars het niet eens waren over hoe blokken in het ecosysteem moesten worden toegewezen.

Daarom zijn Ethereum en Ethereum Classic in wezen vergelijkbare projecten, maar met een paar verschillen. Het doel van Ethereum Classic is ook om ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van hoogwaardige gedecentraliseerde applicaties (DAPP's).

In de afgelopen jaren hebben veel ontwikkelaars het netwerken echter over het algemeen vermeden. Het is inderdaad een beetje moeilijk om de DeFi, Non-fungible Token (NFT) en metaverse projecten te zien die zijn gebouwd met behulp van zijn netwerk. Dit ondanks het feit dat Ethereum Classic tegenwoordig een van de grootste ketens ter wereld is.

ETC, het oorspronkelijke token, heeft een totale marktkapitalisatie van ongeveer $3,7 miljard, waarmee het de 38e grootste munt ter wereld is.

Ontwikkelaars hebben het netwerk vermeden vanwege de tractie die ze hadden met het originele Ethereum-ecosysteem en het feit dat ontwikkelaars zijn vastgehouden aan de proof-of-work-aanpak. Het belangrijkste is dat het een platform is dat elk jaar meerdere aanvallen van 51% heeft.

EOS

EOS is een andere ghost chain die je moet vermijden. Het ecosysteem werd een paar jaar geleden gelanceerd nadat het moederbedrijf $4,4 miljard had opgehaald in 's werelds grootste Initial Coin Offering (ICO).

Sindsdien zijn de algehele prestaties van de ketting op zijn zachtst gezegd teleurstellend. Dit werd zelfs bevestigd door de CEO van de EOS Foundation, die waarschuwde dat de algemene doelstellingen waren mislukt.

Fundamenteel is EOS Public Blockchain beter dan sommige van de toplaag 1-projecten. Terwijl de Binance Smart Chain bijvoorbeeld minder dan 100 transacties per seconde kan verwerken, kan EOS ongeveer 2.800 transacties verwerken. Het maakt ook gebruik van het asynchrone Byzantijnse fouttolerantiemechanisme.

EOS is echter een ghost chain die bij ontwikkelaars geen significante tractie heeft gezien. Het token heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $2,2 miljard, waarmee het de 57e grootste munt ter wereld is.