Top 3 crypto gevallen engelen die een comeback maken

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Top 3 crypto gevallen engelen die een comeback maken

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Gevallen engelen zijn financiële activa die ooit hot waren, maar die bij investeerders uit de gratie raakten. Voorbeelden van dergelijke activa op de aandelenmarkt zijn GoPro, LendingClub en Groupon. Dit zijn de beste gevallen engelen om in crypto te handelen.

Zilliqa (ZIL)

Zilliqa was ooit een van de populairste cryptocurrencies in de cryptocurrencies-industrie. Het is een pionierslaag 1-project dat het concept van sharding introduceerde dat nu is omarmd door andere projecten zoals Ethereum, Near Protocol, Polkadot en Elrond.

Zilliqa is een gevallen engel omdat zijn token ooit heel populair was, maar al een tijdje uit de gratie van investeerders is. De rangschikking onder digitale valuta's is bijvoorbeeld een tijdje geleden gedaald van de top 20 naar onder de 100.

De afgelopen dagen zijn er dingen veranderd nadat het netwerk verschillende partnerschappen aankondigde. Als gevolg hiervan is de prijs dit jaar met meer dan 283% gestegen ten opzichte van het laagste niveau, terwijl de positie is gestegen naar 85. Dit maakt het een goede cryptocurrency om in te handelen, maar een riskante om in te investeren.

Filecoin (FIL)

Filecoin is een blockchain-project dat de opslagindustrie verstoort die momenteel wordt gedomineerd door megabedrijven zoals Alibaba en Microsoft. Het gebruikt het concept van blockchain en decentralisatie waarbij iedereen datacenterdiensten kan leveren.

In de afgelopen maanden is Filecoin omarmd door verschillende bedrijven, vooral in de blockchain-industrie. De prestaties van de FIL-prijs waren echter een beetje ontmoedigend. Als gevolg hiervan schoof de ranglijst van de top 20 naar onder de 50.

De laatste tijd heeft de munt het echter bescheiden goed gedaan, waarbij de Filecoin-prijs met meer dan 54% steeg vanaf het laagste niveau dit jaar. Het is vervolgens verplaatst naar positie 36 van de grootste cryptocurrencies ter wereld.

Spell Token

Spell Token is de native cryptocurrency voor het Abracadabra Money-netwerk. Dit is een van de grootste DeFi-platforms die deel uitmaakt van de Frog Nation. Wonderland is een ander DeFi-platform in het ecosysteem.

De SPELL-tokenprijs is de afgelopen dagen achtergebleven, omdat investeerders nadenken over het ontslag van Andre Cronje en andere controverses waarmee het netwerk te maken heeft gehad. Zo werd gemeld dat een senior team in het netwerk ook lid was van Quadriga CX.

Als gevolg hiervan is Spell Token een gevallen engel geworden in de cryptocurrencies-industrie. De TVL in het Abracadabra-netwerk is gekelderd. Hetzelfde geldt voor de Spell Token-prijs en de marktkapitalisatie van Magic Internet Money.