Top 3 cryptocurrencies om in te investeren in maart 2022

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Top 3 cryptocurrencies om in te investeren in maart 2022

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijzen van cryptovaluta hebben in maart slecht gepresteerd toen de zorgen over de crisis in Oekraïne escaleerden. Er zijn ook toenemende zorgen over de Federal Reserve, die naar verwachting woensdag begint met het verhogen van de rentetarieven. Hier zijn enkele cryptocurrencies om in maart in te investeren.

Terra

Terra is een toonaangevend Zuid-Koreaans blockchain-project dat een toonaangevende speler in de industrie wil worden. Het heeft slimme contractfuncties waarmee ontwikkelaars kunnen bouwen met behulp van zijn ecosysteem. En recentelijk hebben zijn DeFi-projecten zoals Anchor Protocol, Astroport en Lido het allemaal buitengewoon goed gedaan. Hun TVL is gestegen naar meer dan $23 miljard, waarmee het de grootste keten is na Ethereum.

LUNA steeg in maart naar een recordhoogte van $105 en de kans is groot dat deze trend zich voortzet naarmate de vraag naar zijn DeFi-ecosysteem aanhoudt. Een andere waarschijnlijke katalysator is de stijgende vraag naar Terra USD, een stablecoin die met behulp van het netwerk is gebouwd.

Monero

Monero is de grootste privacymunt ter wereld. In tegenstelling tot Bitcoin zijn de transacties volledig anoniem en moeilijk te volgen. Als gevolg hiervan is de vraag naar de munt gestegen, aangezien beleggers voorspellen dat er meer ransomware-aanvallen zullen zijn.

De afgelopen maanden hebben veel hackers de kwetsbaarheid van Bitcoin begrepen. De FBI was bijvoorbeeld in staat om geld te traceren dat was gestolen uit de Colonial Pipeline-hack. Het bureau slaagde er ook in om het geld terug te krijgen dat tijdens de Bitfinex-hack was gestolen.

Daarom is de kans groot dat hackers overwegen om Monero te gebruiken, dat betere privacygegevens heeft dan de meeste munten. Zoals hieronder te zien is, is de munt iets gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, maar bevindt zich nog steeds iets boven de stijgende trendlijn en de voortschrijdende 25- en 50-daagse gemiddelden. Als zodanig is er een mogelijkheid dat het in maart terugkeert.

ThorChain

ThorChain is een toonaangevende cryptocurrency in de DeFi-industrie. De rol in het ecosysteem is het verschaffen van liquiditeit over verschillende ketens heen. RUNE, zijn oorspronkelijke token, was in maart de best presterende cryptocurrency, aangezien de prijs meer dan verdubbeld is.

De belangrijkste reden voor de prestatie is dat de ontwikkelaars ThorFi hebben gelanceerd, een financieel derivatenproduct. Dit betekent dat mensen derivatenproducten kunnen maken die worden ondersteund door echte activa. Hoewel dit geen nieuw concept is, denken analisten dat het het goed zal blijven doen.

Daarom is de kans groot dat de RUNE-prijs het in maart goed zal blijven doen.