Top 3 cryptoprojecten die revolutie kunnen brengen in VR en metaverse

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Top 3 cryptoprojecten die revolutie kunnen brengen in VR en metaverse

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De metaverse wordt gezien als de volgende grens van menselijke interactie. De metaverse werkt echter samen met virtual reality. Als zodanig proberen de meeste projecten beide aspecten te combineren. Dit is waarom metaverse en virtual reality groeien:

  • Er is grote belangstelling van institutionele beleggers, waaronder grote technologiebedrijven

  • De tijd van metaverse en virtuele interactie is eindelijk aangebroken

  • We hebben al ondersteunende technologieën die dit mogelijk maken

Als je creatieve cryptoprojecten probeert te vinden die de metaverse en virtual reality zullen ontketenen, benoemen we er hier een paar:

Solana (SOL)

Solana (SOL) is meer een blockchain-infrastructuur dan een specifiek metaverse of virtual reality-project. Maar infrastructuur is cruciaal voor de groei van virtual reality, en er is geen betere optie dan Solana.

Gegevensbron: Tradingview

De keten heeft de afgelopen maanden zelfs een groot aantal gaming- en virtual reality-projecten aangetrokken. Solana staat bekend om zijn hoge schaalbaarheid, snelheid en lage gaskosten. Het is daarom een aantrekkelijkere optie voor ontwikkelaars in de virtual reality-niche.

CEEK VR (CEEK)

CEEK VR (CEEK) wil muziek en live performance naar de metaverse brengen. Het project heeft in feite zwaar geïnvesteerd in zijn eigen VR-bril om gebruikers de ultieme ervaring te geven.

Tot nu toe is het CEEK-universum gebouwd met concertzalen en andere virtuele podia. Het project wordt ook ondersteund door enkele van de grootste muzieksupersterren ter wereld, waaronder Lady Gaga en anderen.

JEDSTAR (KRED)

JEDSTAR (KRED) is ontworpen om gedecentraliseerde financiën en GameFi te combineren. Het project bouwt momenteel aan een virtual reality-universum en wordt ook volledig geïntegreerd met een NFT-marktplaats.

JEDSTAR geeft gamers, ontwikkelaars en artiesten ook de tools die ze nodig hebben om content voor de metaverse te creëren. Het project is relatief nieuw, dus het zou een goed begin moeten zijn.