Top 3 eenvoudigste manieren om crypto te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Top 3 eenvoudigste manieren om crypto te kopen

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 27 October 2022

Cryptocurrencies bieden een uitstekende manier om geld te verdienen en het rendement te laten groeien. De Bitcoin-prijs is bijvoorbeeld gestegen van minder dan $5 in 2009 naar meer dan $40.000 vandaag. Ook is Ethereum gestegen van minder dan $10 naar meer dan $3.000. In totaal zijn cryptocurrencies vanuit het niets uitgegroeid naar een activaklasse met een waarde van meer dan $2 biljoen. In dit artikel zullen we kijken naar de eenvoudigste manier om cryptocurrencies te kopen.

Digitale portemonnees gebruiken

Online portemonnees zijn populaire financiële producten waarmee mensen geld kunnen sparen, verzenden en ontvangen van hun dierbaren of zakenpartners. Deze portemonnees zijn populair vanwege het gebruiksgemak en het feit dat ze meestal lage kosten hebben.

Het aantal digitale portemonnees zit in een sterke opwaartse trend naarmate de fintech-revolutie voortduurt. Enkele van de meest populaire portefeuilles zijn onder andere PayPal, Cash App, Skrill, Neteller, Revolut en Venmo.

Als onderdeel van hun strategieën hebben veel online wallets het nu mogelijk gemaakt om cryptocurrencies binnen hun ecosystemen te kopen. Het doel is om de toegang tot financiële diensten voor mensen te vereenvoudigen en daar ook geld mee te verdienen.

Inderdaad, cryptocurrencies zijn cruciaal geworden voor de activiteiten van Cash App. Cash App genereerde bijvoorbeeld meer dan $2 miljard aan inkomsten uit cryptocurrencies in het vierde kwartaal van 2021.

Deze portefeuilles bieden een van de gemakkelijkste manieren om cryptocurrencies te kopen. In 2021 introduceerde PayPal bijvoorbeeld een manier om een select aantal cryptocurrencies op zijn platform te kopen, op te slaan en te verzenden. Tegenwoordig kunnen Amerikanen en Britten het platform gemakkelijk gebruiken om Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en andere munten rechtstreeks te kopen met PayPal en Venmo.

Het proces van het kopen van Bitcoin met PayPal is eenvoudig. Ten eerste moet je een account bij PayPal hebben. Selecteer vervolgens de cryptocurrency die je wilt kopen en het bedrag dat je wilt uitgeven. Ten tweede moet je de transactie uitvoeren. PayPal zal dan het geld van je rekening aftrekken. Het kan de aankoop ook rechtstreeks van je gekoppelde bankrekening halen.

Het proces is vergelijkbaar met andere online portemonnees zoals Cash App. Je hoeft alleen maar de munt te selecteren die je wilt kopen en vervolgens de transactie uit te voeren.

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van deze apps om cryptocurrency te kopen. Ten eerste is het proces eenvoudig en duurt het een paar seconden. Ten tweede brengen de meeste apps geen kosten in rekening om de transactie uit te voeren. Ten slotte zijn het veilige opties. Het enige nadeel is dat deze apps geen grote keuze aan munten hebben.

Cryptocurrency-exchanges gebruiken

De andere gemakkelijkste manier om cryptocurrency te kopen, is via een gecentraliseerde uitwisseling. Een beurs is een bedrijf dat verschillende cryptocurrencies aanbiedt die mensen kunnen verhandelen. In de meeste gevallen bieden beurzen een website en mobiele applicaties waarmee mensen munten kunnen kopen. Ze bieden ook andere tools die hen helpen om betere en beter geïnformeerde keuzes te maken.

Cryptocurrency-exchanges werken op een relatief vergelijkbare manier. Ze bieden een marktplaats waar men munten kan kopen. Na het kopen van de munt kan men ze gemakkelijk opslaan in hun online portemonnee. Indien nodig kan een persoon zijn munten vervolgens in contanten omzetten en opnemen in zijn online portemonnee of bankrekening.

Daarnaast is het voor mensen mogelijk om in een paar stappen hun cryptocurrencies van exchange naar hun cold wallet te verplaatsen.

De crypto-uitwisselingsindustrie is aanzienlijk verzadigd geraakt. CoinMarketCap volgt 511 beurzen van over de hele wereld. In totaal helpen deze uitwisselingen dagelijks cryptocurrencies met een waarde van meer dan $100 miljard te verplaatsen. Enkele van de grootste beurzen in termen van volume zijn Binance, Coinbase, KuCoin, Huobi Global, Gate en Crypto.com.

Het is eenvoudig om cryptocurrency te kopen via een beurs. Eerst moet je een betrouwbare exchange vinden die de veiligheid van je geld garandeert. In de meeste gevallen raden we je aan om je te concentreren op populaire beurzen zoals Binance en Coinbase in plaats van op de kleinere die onbekend zijn. Je kunt onze eToro-recensie, CEX-recensie en Binance-recensie lezen.

Ten tweede moet je een account maken door je naam en e-mailadres op te geven. Hierna zullen veel exchanges, om aan de wet te voldoen, proberen je account te verifiëren door uw locatie te bevestigen.

In de volgende stap moet je een contante stortingsoptie selecteren. Bij veel bedrijven kunt je jouw geld storten met behulp van een aantal opties, zoals PayPal, creditcard en betaalpas, Neteller en bankoverschrijving. Je kunt nu jouw munten kopen na het voltooien van het stortingsproces. Overboekingen duren langer, kaarttransacties zijn direct.

Het gebruik van beurzen zoals Coinbase, Binance en eToro wordt aanbevolen omdat ze veilig zijn en meer munten opleveren. Ze bieden ook meer oplossingen zoals staking, hefboomwerking in tokens en eeuwigdurende futures-handel.

Een peer-to-peer-uitwisseling gebruiken

Een andere gemakkelijke optie voor het kopen van cryptocurrency is het gebruik van een peer-to-peer uitwisselingsplatform. Dit zijn bedrijven die een platform bieden waar mensen op een makkelijkere manier onderling cryptocurrency kunnen kopen en verkopen. Een P2P-uitwisseling biedt een platform dat zorgt voor veiligheid.

Het werkt op een eenvoudigere manier. Nadat je een account hebt aangemaakt en geverifieerd, kies je of je een munt wilt kopen of verkopen. Bij het kopen zie je tal van mensen die munten en hun prijzen verkopen. Selecteer je voorkeur en voer vervolgens rechtstreeks een betaling aan hen uit. Nadat ze hun geld hebben ontvangen, worden de munten die in de Escrow zijn gestort, naar je overgemaakt.

Er zijn verschillende redenen om een P2P-uitwisseling te gebruiken. Ten eerste zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Ten tweede kun je arbitrage gebruiken door een munt tegen goedkope prijzen te kopen en deze vervolgens direct tegen een hogere prijs te verkopen. Ten derde kunt u uw voorkeursoptie gebruiken om de transactie te voltooien. Voorbeelden van P2P-betalingsplatforms zijn Paxful, Local Bitcoins en Binance P2P.