Top 3 goedkope en onder de radar metaverse cryptocurrency munten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Top 3 goedkope en onder de radar metaverse cryptocurrency munten

By Crispus Nyaga - Kort bericht

De metaverse is de afgelopen maanden een van de topthema's in de blockchain-industrie geweest. Onlangs is de activiteit in reguliere metaverse-projecten zoals Decentraland, Sandbox en Axie Infinity echter gemodereerd, waardoor hun tokens lager zijn geworden. Hier zijn enkele van de beste metaverse cryptocurrencies die de laatste tijd onder de radar zijn geweest.

MOBOX

MOBOX (MBOX/USD) is een toonaangevend metaverse blockchain-project gebouwd op de BNB Chain. De cryptocurrency staat bekend als MBOX en heeft een marktkapitalisatie van meer dan $310 miljoen, waarmee het de 193e grootste munt ter wereld is.

MOBOX is een web- en mobiel platform waarmee mensen games kunnen spelen en beloningen kunnen verdienen in de vorm van MOMO. Bovendien kan men in zijn zogenaamde momoverse non-fungible tokens (NFT) kopen en zelfs rente verdienen door hun munten uit te zetten. Sommige van de spellen op het platform zijn Chainz Arena, Block Brawler en TokenMaster.

De MOBOX-prijs is met meer dan 83% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit. Als metaverse cryptocurrencies terugkaatsen, zal dit een van de topmunten zijn om naar te kijken.

Rendertoken

Render Token (RNDR) is niet per se een metavers project waar je kunt deelnemen aan een virtuele wereld. Maar het is een blockchain-platform dat wereldwijd populair wil worden onder metaverse-ontwikkelaars.

Het concept achter Render is eenvoudig. Omdat de metaverse een energieverslindend platform is, vereist het veel verwerkingskracht. Hierdoor biedt het netwerk een decentrale methode om rekenkracht te delen.

Met behulp van de Render Token kunnen mensen hun gratis GPU verbinden met het netwerk en deze kracht delen met mensen die deze verwerkingskracht nodig hebben. De mensen die hun GPU delen, worden vervolgens beloond met het RNDR-token.

De RNDR-prijs is met bijna 605 gedaald vanaf het hoogste punt ooit, maar er is een mogelijkheid dat deze in de toekomst weer zal opveren.

Enjin

Enjin (ENJ) is een ander blockchainplatform dat al een belangrijke rol speelt in de metaverse. Net als de Render Token is het niet direct een metavers platform, maar de technologie ervan wordt veel gebruikt in de industrie.

Tegenwoordig verdienen de meeste metaverse platforms geld via hun NFT-platforms. Deze NFT's maken het voor mensen mogelijk om verzamelobjecten te kopen en verkopen. Dit is waar Enjin om de hoek komt kijken. Het netwerk biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om hun NFT's te bouwen en op de markt te brengen.

De Enjin-prijs is met meer dan 68% gecrasht ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, waardoor het de 78e grootste cryptocurrency ter wereld is.