Top 3 munten die DeFi zullen veranderen in 2022

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Top 3 munten die DeFi zullen veranderen in 2022

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Grotendeels wordt verwacht dat 2022 het jaar wordt van decentrale financiën of DeFi. Nieuwe en opwindende projecten in DeFi komen uit terwijl bestaande projecten groter worden. Dit zijn enkele redenen waarom DeFi in 2022 zal exploderen:

  • Institutionele beleggers kijken naar DeFi-projecten

  • Innovatie in DeFi groeit met de dag en er worden meer successen verwacht in 2022.

  • DeFi heeft het potentieel om zijn eigen onafhankelijke sector te worden, vrij van de bredere cryptomarkt.

Dus als je op zoek bent naar DeFi-projecten die dit jaar een enorme impact op de industrie zullen hebben, hebben we hier een top 3 samengesteld.

GoldFinch (GFI)

GoldFinch (GFI) is een gedecentraliseerd leenprotocol waarmee gebruikers toegang hebben tot door crypto gedekte leningen zonder onderpand. Het project is een van de weinige op de huidige markt die leningen zonder onderpand aanbiedt.

Gegevensbron: Tradingview

Volgens gegevens van de website profiteren al meer dan 200.000 gebruikers van de leningen. GoldFinch richt zich op gebruikers in opkomende markten waar de kredietbehoefte het grootst is. Het is een van die projecten die in een reële behoefte voorziet en in 2022 waarschijnlijk verder zal uitbreiden.

Trader Joe (JOE)

Trader Joe (JOE) is een zeer liquide gedecentraliseerde beurs die is gebouwd op het netwerk van Avalanche. Het is ook de belangrijkste DEX voor Avelanche en is ontworpen om peer-to-peer crypto-exchange over de hele wereld te vergemakkelijken. Trader Joe biedt ook liquiditeit en opbrengstpools waarmee gebruikers beloningen kunnen verdienen. Het wordt gekenmerkt door snelle transacties, lage arbitragekosten en veiligheid.

Convex Finance (CRV)

Als je op zoek bent naar een betrouwbare liquiditeitsaggregator waarmee je kunt inzetten en beloningen kunt verdienen, dan is Convex Finance (CRV) ideaal voor jou. Het is natuurlijk een gevestigd DeFi-project, met een marktkapitalisatie van ongeveer $1,5 miljard. Maar er is nog zoveel potentieel en CRV zal waarschijnlijk nog verder stijgen.