Top 3 snelgroeiende smart contract cryptocurrencies om in de gaten te houden

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Top 3 snelgroeiende smart contract cryptocurrencies om in de gaten te houden

By Crispus Nyaga - Kort bericht

Smart contract-enabled platforms hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Ethereum wordt nu bijvoorbeeld gewaardeerd op meer dan $326 miljard, waardoor het een van de grootste activa ter wereld is. Hier zijn enkele van de beste cryptocurrencies met slimme contracten die een spectaculaire groei zien.

Cronos

Cronos is een smart contractplatform dat voorheen bekend stond als Crypto.org Chain. Het is een project dat is ontwikkeld door Crypto.com, een van de bekendste bedrijven in de branche. Het main net van het platform is een paar weken geleden live gegaan en heeft veel ontwikkelaars aangetrokken.

Volgens DeFi Llama zijn er nu 46 DeFi-apps op het platform met een totale waarde van meer dan $2,46 miljard, waarmee het het 9e grootste smart contract ter wereld is. De grootste app is VVS Finance met een TVL van meer dan $1,3 miljard.

Daarom is de kans groot dat Cronos het de komende jaren goed zal blijven doen naarmate meer ontwikkelaars het netwerk omarmen.

Waves

Waves is een op de gemeenschap gebaseerd gedecentraliseerd platform dat ontwikkelaars helpt schaalbare en gebruiksvriendelijke applicaties te bouwen. Het token, WAVES, heeft een marktkapitalisatie van meer dan $1,9 miljard, waarmee het de 57e grootste munt ter wereld is.

Waves heeft de afgelopen weken veel vraag gezien en dit heeft bijgedragen aan een hogere prijs. Het is de afgelopen zeven dagen met meer dan 100% gestegen. Volgens DeFi Llama is zijn TVL gestegen tot ongeveer $1,7 miljard, wat bijzonder veel is voor een relatief nieuwe cryptocurrency.

Ontwikkelaars zijn er dol op vanwege de snelheid en lagere kosten. De gemiddelde transactiekosten zijn $0,019, aanzienlijk lager is dan die van Ethereum. Enkele van de beste apps die met Waves zijn gebouwd, zijn Neutrino, Vires Finance, Waves Ducks en Exchange.

Near protocol

Near Protocol is een smart contractproject dat recentelijk populair is geworden. De populariteit begon november vorig jaar, toen de ontwikkelaars de Nightshade Sharding-technologie lanceerden. Sindsdien presteerde de NEAR-prijs beter dan Ethereum, waardoor de totale marktkapitalisatie op meer dan $6,5 miljard kwam.

Near heeft een groot aantal ontwikkelaars aangetrokken die projecten bouwen in de DeFi en andere industrieën. Het heeft meer dan 25 applicaties in het ecosysteem met een totale waarde van meer dan $700 miljoen. Het is het 16e DeFi-platform ter wereld.

De kans is groot dat het netwerk de komende maanden zal blijven uitbreiden naarmate ontwikkelaars upgrades uitvoeren.