Tranglo lanceert zakelijke betalingsoplossing samen met Ripple

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Tranglo lanceert zakelijke betalingsoplossing samen met Ripple

By Charles Thuo - Kort bericht

Tranglo, een grensoverschrijdende betalingsgateway opgericht in 2008 en de nieuwste investeringspartner van Ripple, heeft een alles-in-één zakelijke betalingsoplossing gelanceerd, genaamd Tranglo Business, waarmee bedrijven hun wereldwijde betalingen op een snellere manier kunnen ontvangen en verzenden.

De betalingsoplossing maakt gebruik van Ripple’s on-demand liquiditeitstechnologie (ODL), zodat Tranglo al zijn 25 betalingscorridors kan gebruiken en aanbieders van overmakingen in staat stellen een realtime betaling over de grenzen uit te voeren zonder de transacties vooraf te financieren.

Ripple’s ODL gebruikt XRP, de digitale valuta, als een brug tussen twee valuta’s en draait ook op RippleNet, het wereldwijde financiële netwerk van Ripple. Daarom kunnen gebruikers van Tranglo de bedrijfskosten verlagen en geld besparen door de kosten van het bestemmingsaccount te elimineren.

Ripple kocht een aandeel van 40% in Tranglo

Ripple kocht een aandeel van 40% in Tranglo en werd een van de grootste zakelijke leveranciers van betalingen met blockchain-oplossingen over de grenzen heen.

De Tranglo ODL-pilot begon in september 2021 en in de eerste 100 dagen kon het 250.000 transacties van $48 miljoen voltooien, sindsdien maakte het de weg vrij voor de verhuizing.

Japan, Australië, Singapore en de Filippijnen zijn een van de markten die RippleNet gebruiken voor hun ODL-transacties, maar er komen meer markten bij.

Tranglo wereldwijd netwerk

Tranglo heeft kantoren in Singapore, Dubai, Kuala Lumpur, Londen en Jakarta en haar wereldwijde netwerk heeft 130.000 geldinzamelingssites, 1.300 wallets/banken en 2.500 mobiele operators in meer dan 100 landen.

Tegen alle verwachtingen in is Ripple erin geslaagd om zijn betalingssystemen over de grenzen buiten de Verenigde Staten te verspreiden, ondanks de lopende rechtszaak in de staat.

In de voorgaande jaren is de populariteit van Ripple-remittance-technologie blijven groeien vanwege de snelle transacties en lage prijzen in vergelijking met de traditionele betalingsgateways.

Volgens het vorige rapport van U.Today zijn Ripple-partner, Clearing House en Wells Fargo in gesprek om een SWIFT-vervanger te creëren.