Tron prijsanalyse: TRX richt zich na haar recente rally op de 0,17 dollar

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Tron prijsanalyse: TRX richt zich na haar recente rally op de 0,17 dollar

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Een paar Tron munten voor een gouden achtergrond

Tron herstelt zich van de dip van vorige week en mikt opnieuw op de 0,17 dollar nadat het afgelopen weekend voorbij het 0,14 dollar niveau was gekomen

De algehele cryptomarkt vertoont een positieve trend, waarbij alle toonaangevende cryptovaluta’s in de groene zone verhandeld worden. Ethereum blijft daarbij de leiding nemen en zette een nieuwe recordprijs boven de 4.100 dollar neer.

De TRX munt van Tron is in de afgelopen 24 uur eveneens met meer dan 3% gestegen, waarmee het de 0,14 dollar markering in het proces overschreed. Een voortdurende rally van de bredere cryptomarkt zou teweeg kunnen brengen dat TRX een poging zal gaan doen om naar de 0,17 dollar hoogte te stijgen. De analyse van Tron is op dit ogenblik positief, aangezien een aantal experts denken dat de prijs snel zal gaan stijgen.

TRX prijsvooruitzicht

TRX is dankzij de prestaties van de bredere cryptomarkt aan het herstellen. De TRX/USD 4-uurs prijsgrafiek laat zien dat de native cryptovaluta van Tron afgelopen weekend een belangrijk ondersteuningsniveau rond de 0,137 dollar bereikte. Hierdoor kon het de afgelopen 24 uur met bijna 4% stijgen.

Als de huidige trend zich voortzet en de algehele markt goed presteert, dan zou het TRX/USD handelspaar zich op het volgende weerstandspunt van 0,158 dollar kunnen richten. Een aanhoudende rally zou ervoor kunnen zorgen dat Tron de komende uren of dagen haar wekelijkse piekprijs van 0,17 dollar bereikt.

TRX/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

De MACD lijn van Tron bevond zich de afgelopen dagen in een bullish gebied en het zou niet verrassend zijn als de bulls hier sterker uitkomen. Het handelt ruim boven haar 100 dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde, terwijl haar 14-daagse RSI momenteel boven de 55 ligt. Alle signalen wijzen dus op een sterkere TRX en de cryptovaluta zou daardoor de komende uren of dagen een uitstekende prestatie kunnen leveren.

Aangezien de cryptogeld prijzen echter volatiel zijn, zou TRX ook in een negatieve richting kunnen bewegen. Bij een uitverkoop zouden de bulls het ondersteuningsniveau van 0,137 dollar moeten verdedigen. De bulls zouden in het geval van een langdurige uitverkoop het belangrijkste ondersteuningsniveau op 0,11 dollar echter comfortabel moeten kunnen verdedigen.