Uber accepteert crypto wanneer ze efficiënter worden, aldus CEO

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Uber accepteert crypto wanneer ze efficiënter worden, aldus CEO

By Hassan Maishera - Kort bericht

Uber accepteert cryptocurrencies als betalingsoptie, maar alleen als bepaalde dingen worden gewijzigd.

Uber CEO Dara Khosrowshahi heeft verklaard dat het ride-hailing-bedrijf cryptocurrencies zal gaan accepteren als betalingsopties als ze efficiënter worden.

Verschillende bedrijven accepteren nu Bitcoin en verschillende andere cryptocurrencies als betalingsopties. Sommige bedrijven klagen echter over het massale gebruik van energie voor Bitcoin mining, en noemen dit een reden om de cryptocurrency niet te accepteren.

Khosrowshahi zei;

"Het is aangetoond dat het een echte waardeopslag is, maar het heeft zijn nut nog niet bewezen in termen van efficiënte uitwisseling van waarde. Onze gemiddelde reis is een reis van $15, $20. Dus we hebben crypto nodig om efficiënter te worden. zeker wanneer we kijken naar alle opties."

Hij voegde eraan toe dat hij niet verwacht dat zijn beslissing snel zal veranderen. Over een maand zei Khosrowshahi dat hij hetzelfde standpunt zou handhaven over cryptocurrencies. De CEO zei dat Uber in de toekomst cryptocurrencies zal accepteren, maar de tijd is nog niet rijp.

De CEO van Uber zei dat er bepaalde dingen zijn die het bedrijf er momenteel van weerhouden om de cryptocurrency-ruimte te betreden, waaronder de hoge transactiekosten die gepaard gaan met het omgaan met digitale activa en hun ecologische voetafdruk.

De hoge transactiekosten van cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ether hebben vragen doen rijzen over hoe het ride-hailing-bedrijf in de toekomst crypto zou kunnen accepteren.

Het bedrijf kan proberen stablecoins zoals USDT, BUSD en USDC als betalingsmethoden te accepteren. Uber kan ook samenwerken met crypto-betalingsverwerkers zoals Bitpay om cryptocurrencies te accepteren en deze op het moment van betaling om te zetten in fiat-valuta's.

Khosrowshahi voegde eraan toe dat het vermelden van bitcoin specifiek als betaling goed zou zijn voor zijn bedrijf en zijn klanten. Hij zei echter dat het ritbedrijf dit niet vanuit een promotioneel oogpunt bekeek.