Unifty brengt NFT munten en farming naar Avalanche

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Unifty brengt NFT munten en farming naar Avalanche

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van Beeple’s NFT bovenop papiergeld

Met de no-code toolkit van Unifty kan iedereen op Avalanche NFT’s kopen, verkopen of ruilen, en kan iedereen zijn eigen NFT farms creëren

Non-fungible tokens (NFT’s) zijn dit jaar enorm populair geworden. In het eerste kwartaal van 2021 waren er twee keer zoveel kopers als verkopers, met een NFT omzet van meer dan 2 miljard dollar, meer dan 20 keer het volume van het voorgaande kwartaal. De NFT projecten zijn dit jaar op basis van marktkapitalisatie al met 1,785% gegroeid.

NFT’s maken nu ook deel uit van het Avalanche ecosysteem. Avalanche onthulde gisteren op haar blog dat het gedecentraliseerde multi-chain infrastructuurplatform Unifty.io zijn NFT marktplaats en farming mogelijkheden naar de blockchain zal brengen.

De Unifty toolkit vereist geen codering of moeilijke contract interacties, zodat iedereen snel NFT’s kan creëren, kopen, verkopen en ruilen, of zelfs zijn eigen NFT farms kan opzetten. Naast Avalanche is Unifty ook beschikbaar op Ethereum, xDai, Binance Smart Chain, Celo, Polygon en Rinkeby.

Door naar Avalanche uit te breiden, maakt Unifty gebruik van de lage kosten van de blockchain, een vrijwel onmiddellijke finaliteit van transacties en een zeer schaalbare architectuur. Unifty’s no-code toolkit zal de groei van Avalanche’s NFT economie versnellen, die al Snowies, Crypto Seals, Avalanche Punks en Avaxtars omvat.

Markus Bopp, de CEO en oprichter van Unifty.io, merkte op: “Door gebruik te maken van de NFT standaarden die op Ethereum (ERC1155) tot stand zijn gekomen, zullen Unifty gebruikers volledig van batches en grote overdrachten gebruik kunnen maken die hoge doorvoer mogelijkheden vereisen, een unieke propositie die door Avalanche aangeboden wordt.”

Om de integratie te vieren organiseert Unifty een NFT wedstrijd met als thema ‘The Tip of The Iceberg’ (het topje van de ijsberg). Leden van de community kunnen aan de wedstrijd meedoen door hun kunstwerken, zoals GIF’s, stilstaande afbeeldingen en video’s, op Twitter met de hashtag #TipOfTheIceberg te delen. Zeven hiervan zullen voor de opname in Unifty’s Tip of The Iceberg NFT farm uitgekozen worden, op welk moment de winnaars elke keer dat hun NFT ingewisseld wordt beloningen kunnen verdienen.

In mei, na het einde van de wedstrijd, brengt Unifty ook een set van vier gelimiteerde NFT’s met een Avalanche thema uit. Gebruikers kunnen deze NFT’s bemachtigen door punten in te wisselen die verdiend kunnen worden door Wrapped AVAX (WAVAX) te staken.