UST-fiasco trekt Terra (LUNA) van $80 naar $0,024: hier koop je LUNA

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

UST-fiasco trekt Terra (LUNA) van $80 naar $0,024: hier koop je LUNA

By Charles Thuo - Kort bericht

Na de tegenslagen van Terra’s TerraUSD (UST) stablecoin nadat deze was losgekoppeld van de Amerikaanse dollar, is de prijs van LUNA, het oorspronkelijke token van Terra, gecrasht van boven de $80 naar ongeveer $0,023. Het fiasco rond de UST heeft schokgolven over de hele cryptomarkt gestuurd en met name de algoritmische stablecoins.

Na de de-pegging van UST kondigde de mede-oprichter van Terraform Labs, Do Kwon, een “herstelplan” aan in een reeks tweets, waarin hij zei dat het bedrijf aanvullende externe financiering zou zoeken en TerraUSD zou “herbouwen” zodat het onderpand krijgt.

Vanavond werd de Terra-blockchain officieel stopgezet op een blokhoogte van 7603700 om bestuursaanvallen na ernstige LUNA-tokeninflatie en aanzienlijk lagere aanvalskosten te voorkomen.

Om investeerders en handelaren te helpen die willen profiteren van de huidige Terra (LUNA)-dip door het tegen de huidige lage prijs te kopen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plekken om Terra (LUNA) te kopen

 
        

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is LUNA?

LUNA is de native cryptocurrency van de Terra-blockchain.

De Terra-blockchain gebruikt fiat-gekoppelde stablecoins om een stabiel wereldwijd betalingssysteem aan te drijven. In een notendop, Terra maakt gebruik van de stabiliteit van Fiat-valuta’s en het gedecentraliseerde karakter van Bitcoin (BTC) om snelle, betaalbare afwikkelingen aan te bieden met behulp van stablecoins.

Naast de onlangs uitgebrachte native stablecoin, TerraUSD (UST), zijn een aantal andere stablecoins gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, de Zuid-Koreaanse Won, de Mongoolse tugrik en de speciale trekkingsrechtenmand van het Internationaal Monetair Fonds ontwikkeld en ingezet met behulp van Terra blockchain. 

Behalve dat LUNA wordt gebruikt als stabilisator van de verschillende stablecoins die via Terra zijn ontwikkeld, kunnen LUNA-houders ook stemmen over Terra-governancevoorstellen.

Moet ik nu LUNA kopen?

Als je op zoek bent naar een cryptocurrency die de afgelopen dagen een enorme duik heeft genomen, dan kan LUNA een goede keuze zijn.

Ondanks dat de munt een grote kans biedt als deze zich herstelt, is het nog steeds niet duidelijk hoe ver de prijs van LUNA zal dalen. De afgelopen vier dagen is de munt elke dag met bijna 100% gedaald.

LUNA prijsvoorspelling

Er wordt gevreesd dat de prijs van LUNA onder  0,01 zou kunnen dalen voordat een comeback wordt geprobeerd, wat veel werk zou vergen van het team achter het project bij het realiseren van het voorgestelde ‘herstelplan’.

Terra op sociale media