VeChain prijsanalyse: VET in 24 uur 17% gedaald

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

VeChain prijsanalyse: VET in 24 uur 17% gedaald

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
VeChain bovenop andere munten

Het VET/USD handelspaar bevindt zich in een bearishe afdaling en dit zou de komende uren nog kunnen voortduren

De bredere cryptomarkt zet haar bearishe trend voort, waarbij de laatste uitverkoop ertoe leidde dat de totale marktkapitalisatie onder de 2 biljoen dollar zakte. De prijs van Bitcoin is tot onder de 40.000 dollar gezakt, de eerste keer in maanden dat het tegen deze prijs verhandeld wordt.

VeChain (VET) werd evenzo door de neergang getroffen en verloor de afgelopen 24 uur meer dan 17% van haar waarde. Dankzij de enorme prijsdaling zou VET naar de 0,1 dollar kunnen zakken, waardoor bijna alle winsten die het de afgelopen maanden behaald heeft, weggevaagd worden.

VET prijsvooruitzicht

VET is in de afgelopen 24 uur met 17% ten opzichte van de USD gedaald, dit na een enorme dip in de bredere cryptomarkt.

De dip stuurde de MACD lijn van VET verder het bearishe gebied in en verhandelt nu bijna 20% onder het 100 dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (0,180 dollar). Voor het eerst in weken glijdt de 14-daagse RSI van VET naar het ‘oversold’ gebied af.

VET/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Als deze bearishe trend aanhoudt, dan zou VET haar cruciale ondersteuning bij de 0,129 dollar kunnen verliezen, iets wat de weg vrijmaakt voor nog verdere prijsdalingen naar het laagste punt in 30 dagen op 0,127 dollar. Bij een verdere uitverkoop op de markt zou VET zelfs tot onder de 0,120 dollar kunnen zakken en de komende dagen richting de 0,10 dollar kunnen gaan.

VET heeft echter de hulp van de algehele cryptomarkt nodig, als het de recente neergang wil doorbreken. Een rally voorbij de eerste weerstand op 0,147 dollar zou het mooi kunnen voorbereiden om richting het grootste weerstandspunt van 0,162 dollar proberen te gaan. Tenzij er een enorme rally mag plaatsvinden, zal het VET/USD handelspaar het de komende uren behoorlijk moeilijk vinden om het 0,193 dollar weerstandsniveau te kunnen bereiken.