VeChain prijsanalyse: zal de 0,25 dollar in zicht komen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

VeChain prijsanalyse: zal de 0,25 dollar in zicht komen?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

VeChain is sinds het begin van de week één van de best presterende crypto’s, met technische indicatoren die suggereren dat de prijs verder omhoog zou kunnen gaan

De algehele cryptomarkt zette, na de verliezen van vorige week, haar herstel gisteren voort. Bitcoin verhandelt boven de 54.000 dollar, met een marktkapitalisatie die opnieuw de 1 biljoen dollargrens overschrijdt.

Ether, XRP, Binance Coin en Doge handelen ook in het groen. VeChain (VET) is één van de toppresteerders in de crypto top 20 en is in de afgelopen 24 uur met meer dan 8% gestegen.

Sommige analisten, zoals Quinten Francois, zijn optimistisch dat VET in deze cyclus het 1 dollar niveau kan bereiken.

VET prijsvooruitzicht

De VET/USD 4-uurs prijsgrafiek suggereert dat de cryptovaluta met een rally bezig is en binnenkort weer haar wekelijkse hoogtepunt zou kunnen bereiken. VET wordt tegen 0,20 dollar per munt verhandeld, wat hoger is dan zowel het 100 dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (0,19 dollar) als het 100 dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (0,183 dollar).

De weerstand is aan de bovenzijde op de 0,25 dollar te vinden. De 4-uur prijsgrafiek suggereert dat de cryptovaluta zich vanwege de zijwaartse prijsactie momenteel in een accumulatiezone bevindt. Als de prijs voorbij de 0,22 dollar weerstand komt, dan heeft deze voldoende opwaartse kracht om te proberen de grote weerstand van 0,25 dollar te doorbreken. Een voortdurende rally zou het mogelijk kunnen maken dat VET haar vorige maandelijkse piekprijs overtreft en richting de 0,30 dollar gaat.

VET/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

De RSI van VET staat momenteel op 54, wat op een bullishe aanwezigheid in de neutrale zone duidt. De MACD bevindt zich in een bearish gebied, wat oké is gezien het feit dat VET in termen van wekelijkse prijsprestaties nog steeds achterblijft.

Aan de andere kant, als de bulls geen serieus herstel kunnen boeken om de 0,25 dollar te doorbreken, dan kunnen de bears de controle terugkrijgen. Als dat gebeurt, dan kan het 0,15 dollar ondersteuningsniveau opnieuw in het vizier komen. VET heeft echter een sterke steun op de 0,15 dollar opgebouwd, en de bulls zouden dit moeten kunnen verdedigen. Als dit echter niet lukt, dan kan VET tot onder de 0,13 dollar regio afdalen.