Velo Labs bundelt in een nieuwe partnerschap haar krachten met Interstellar

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Velo Labs bundelt in een nieuwe partnerschap haar krachten met Interstellar

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

De strategische partnerschap maakt snelle en goedkope grensoverschrijdende betalingen in Zuidoost-Azië op de Stellar blockchain mogelijk

Het financiële blockchain protocol Velo Labs heeft vandaag een integratie met Interstellar aangekondigd die in Zuidoost-Azië grensoverschrijdende betalingen mogelijk maakt, welke dankzij de ontwikkeling van een wereldwijd afwikkelingsnetwerk sneller, goedkoper en transparanter zijn.

Het in San Francisco gevestigde Interstellar is een techbedrijf dat, door bedrijven te adviseren plus producten en oplossingen te creëren, een revolutie in de betalingssector teweegbrengt. Deze maken voornamelijk gebruik van het Stellar blockchain netwerk, dat momenteel meer dan 4,8 miljoen accounts heeft en zowel als een platform voor de uitgifte van digitale activa fungeert als een transactiesysteem voor meerdere valuta’s.

Het Stellar Network en de Thaise conglomeraat CP Group hebben beide de in Zuidoost-Azië gevestigde Velo Labs gesteund, die tot doel heeft het Federated Credit Exchange Network op te bouwen en de bestaande bank infrastructuur met de crypto-industrie CeFi (gecentraliseerde financiën) en DeFi (gedecentraliseerde financiën) te verbinden.

De strategische partnerschap, die in januari 2020 van start ging, zal de verbindingen van Velo in Zuidoost-Azië met de Stellar blockchain expertise van het Interstellar team combineren om zo internationale betalingen te transformeren. De integratie zal door Mike Kennedy, de CEO van Interstellar en de nieuwe CEO van Velo Labs, geleid worden; dit met de steun van de Lightnet Group en het Stellar Development Fund.

Kennedy merkte op: “Interstellar is gefocust op het revolutioneren van internationale betalingen met de Stellar blockchain technologie, en dan met name in Zuidoost-Azië. De toetreding tot teams van Velo en Interstellar is een natuurlijke voortzetting van dat werk en zal onze gedeelde visie versnellen om in de gehele regio een implementatie plus acceptatie te stimuleren. We hebben samen al zoveel bereikt en ik ben er trots op dit team door de volgende fase van onze ontwikkeling te leiden.”

Velo Labs lanceerde vorig jaar, met de steun van Interstellar, VELO tokens op het Stellar netwerk. Andere opmerkelijke prestaties zijn de ontwikkeling van kernfuncties zoals de digitale krediet uitgifte op het Velo protocol, het voltooien van de eerste live transacties van het Federated Credit Exchange Network en het verkrijgen van VELO token vermeldingen op belangrijke uitwisselingen.

Jed McCaleb, de oprichter van Interstellar en het Stellar Network, voegde toe: “Dit is een belangrijke stap voor het Stellar ecosysteem, met het potentieel om nog meer anker verbindingen naar het netwerk mogelijk te maken, nieuwe on/off ramps in Azië te creëren en zakelijke kansen voor zowel Velo als Stellar communities. Het brengt ons uiteindelijk dichter bij de toekomst die we willen zien, waarin Stellar de wereldwijde financiële infrastructuur verbindt, zodat deze sneller, betaalbaarder en toegankelijker wordt”.