Vibraniums: een door de community geleid NFT platform – waar te kopen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Vibraniums: een door de community geleid NFT platform – waar te kopen?

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Vibraniums is explosief gestegen, met een enorme stijging van meer dan 500% in de afgelopen 24 uur

Vernoemd naar het supersterke metaal vanuit de Marvel strips waaruit het schild van Captain America is vervaardigd, is Vibraniums nu als een op de Binance Smart Chain gebaseerd NFT platform naar voren gekomen.

De NFT’s zijn de afgelopen maanden steeds populairder geworden, waarbij diverse kunstenaars en muziekartiesten het medium als een nieuwe manier gebruiken om de verkoop van digitale media te stimuleren. Zoals Kings of Leon, die aangekondigd heeft dat hun volgende album als een NFT zal verschijnen.

Deze toename in populariteit heeft tot de enorme stijging van de Vibraniums prijs geleid. Om de prijsactie van de afgelopen 24 uur even in perspectief te plaatsen: een investering van 100 dollar gisteren zou nu meer dan 500 dollar waard zijn!

Waar Vibraniums te kopen om van de prijswijzigingen te profiteren

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen ETF's, indices en grondstoffen. eToro-gebruikers kunnen verbinding maken met, leren van en kopiëren of gekopieerd worden door andere gebruikers.

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD´s), dat Leveraged handel biedt in meer dan 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en cryptomunten.

Waarom Vibraniums een goede koop is?

Met de recente explosie van NFT’s die op de Ethereum blockchain worden gehost, is er als gevolg daarvan een stijging van de gas prijzen op het Ethereum netwerk geweest.

Dit heeft ertoe geleid dat sommigen naar alternatieven op zoek zijn gegaan om zo de hoge kosten te vermijden. De Binance Smart Chain is een alternatief om te proberen de kosten te verlagen, aangezien dit netwerk een stuk minder overbelast is.

De Vibraniums aanbiedingen voor de NFT verzamelobjecten worden allemaal gekocht en verkocht met Binance Coin (BNB), de native valuta van de Binance Smart Chain.

Dit kan betekenen dat naarmate de populariteit van NFT’s toeneemt, er alsook meer redenen kunnen zijn om in projecten zoals Vibraniums te investeren.