HomeWaar Dfinity’s Internet Computer (ICP) schaalbaarheid webbooster te kopen

Waar Dfinity’s Internet Computer (ICP) schaalbaarheid webbooster te kopen

Internet Computer begon vorige week met handelen en domineerde sinds de lancering ervan het zoekvolume op CoinMarketCap, en behaalde een recente piekprijs van 700 dollar

Wat is Internet Computer?

Internet Computer heeft tot doel het openbare internet te verbeteren door een Layer-1 platform te bieden voor een “grenzeloze omgeving voor smart contracts die op websnelheid draaien, het web bedienen, schalen en de rekenkosten verlagen”.

Internet Computer is door de Dfinity Foundation ontwikkeld en kan door ontwikkelaars gebruikt worden om websites en internetservices te creëren door hun code rechtstreeks op het platform te installeren, dat volledig op het internet gehost wordt.

Dfinity, gevestigd in Zürich, Zwitserland, heeft kantoren over de hele wereld en biedt ondersteuning aan bedrijven die gedecentraliseerde applicaties ontwikkelen.

Internet Computer heeft een prijsstijging van 7,6% gezien om de huidige waarde naar 315 dollar te brengen; wat een indrukwekkende waardering is aangezien het platform pas een week geleden gelanceerd werd. Dit is waarschijnlijk deels te wijten aan de toename van de kooporders voor Internet Computer, die de prijs omhoog heeft gepusht.

Waarin verschilt Computer different met Ethereum?

Internet Computer ziet zichzelf als een verbeterde versie van Ethereum, daarbij verwijzend naar de hogere transactiesnelheden en dat het de eerste ‘blockchain computer’ is, iets wat bereikt wordt door gebruik te maken van Chain Key technologie.

Internet Computer zou een opwindende investeringsmogelijkheid kunnen zijn voor degenen die vertrouwen hebben in het ‘voordeel van een nummer twee’, waarbij een concurrent van de innovatie van haar voorganger profiteert om er vervolgens een sprong overheen te maken. Ethereum werd in het verleden door ontwikkelingsvertragingen geplaagd, iets wat de ontwikkelaars de schuld aan schaalbaarheid problemen hebben gegeven, plus het gedecentraliseerde karakter van blockchain projecten.

Het Ethereum protocol heeft daarentegen voor de komende maanden updates ingepland staan om de transactietijden en gas kosten te verlagen.

Waar kan ik Internet Computer kopen?

Het handelsvolume voor Internet Computer bedroeg de afgelopen 24 uur ongeveer 787 miljoen dollar, waardoor het voorlopig een relatief lage limiet is voordat er mogelijk nog meer kooporders binnenstromen.

Coin Kong

Om cryptovaluta’s op Coin Kong te kunnen aanschaffen, moeten gebruikers zich voor hun accountverificatie registreren. Coin Kong verbindt hun klanten vervolgens met de meest premium brokers die er in hun land beschikbaar zijn, en verstrekt automatisch een lijst van degenen die de laagste commissie deals op de markt aanbieden. Coin Kong levert alle belangrijke cryptomunten, van Bitcoin tot Ethereum, evenals honderden altcoins en de laatste ICO’s. Het is de voorkeursoptie voor traders die graag met de toegang tot de beste munten op de markt hun portfolio’s willen uitbreiden. Houd er echter rekening mee dat dit platform enkel voor niet-Amerikaanse klanten beschikbaar is.

Registreer je hier

 

eToro

Door zich bij eToro aan te melden, kunnen handelaren met behulp van de vele handelstools Internet Computer kopen, verkopen en verhandelen en via de copy trading kopieerfunctie Internet Computer traders volgen. eToro biedt ook veel aandelen en andere cryptovaluta’s aan, dus is het een prima locatie om jezelf aan te melden als jij jouw handelsreis wilt starten en je op zoek bent naar een goede plek om aan te vangen.

Registreer je hier