Waar koop je Dogecoin, dat stijgt na aankoop Twitter door Musk?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waar koop je Dogecoin, dat stijgt na aankoop Twitter door Musk?

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Nadat Twitter het bod van Elon Musk had geaccepteerd, steeg de prijs van de populaire meme-munt. Het was 30% gestegen en telde op het moment van schrijven. De hectobillionaire neemt de socialemediagigant privé.

Dogecoin schiet omhoog omdat het potentieel als betaalmiddel enorm is gegroeid.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Dogecoin: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plekken om Dogecoin nu te kopen.

Beste plekken om Dogecoin nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Dogecoin?

Dogecoin heeft een Shiba Inu-hond op het logo en is gebaseerd op een internetmeme met hondenthema. Het is een open-sourceproject en een Litecoin-vork.

Het belangrijkste hulpprogramma was een fooisysteem op Reddit en Twitter om gebruikers te belonen die kwaliteitsinhoud delen of maken. Nu Musk aan het roer staat van Twitter, zal dit hulpprogramma naar verwachting prominenter worden.

Op dit moment kunnen mensen tips krijgen in Dogecoin via een tap of door deel te nemen aan een community die het gebruikt.

Dogecoin verschilt op een aantal manieren van Bitcoin, waaronder de bloktijd en mijnbouw. Dogecoin heeft een onbeperkte voorraad en een blokkeringstijd van één minuut. Er is geen limiet aan het aantal Dogecoin dat je kunt minen.

Moet ik nu Dogecoin kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuilleBedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Dogecoin prijsvoorspelling

Digital Coin en GOV Capital verwachten beide dat Dogecoin binnen een jaar $0,20 zal bereiken. CryptoNewZ is zelfs nog bullish en voorspelt al dit jaar een maximale prijs van 21 cent per token.

Dogecoin op sociale media