HomeWaar koop je Galeon, dat steeg met 10% na succesvol stakingsprogramma

Waar koop je Galeon, dat steeg met 10% na succesvol stakingsprogramma

Het netwerk van Galeon verbindt patiënten, zorgverleners, ziekenhuizen, onderzoekers en innovators met het mooie doel om medische gegevens te delen voor het algemeen welzijn.

Meer dan 70 miljoen GALEON werd ingezet in een recent programma, wat overeenkomt met meer dan $1,6 miljoen in minder dan een uur.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Galeon kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Galeon nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF's, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Bitstamp

S Werelds langst staande crypto-uitwisseling. Sinds 2011 biedt Bitstamp een veilige en betrouwbare handelslocatie aan meer dan vier miljoen personen en een reeks institutionele partners.

Registreer je onmiddelijk met Bitstamp

Wat is Galeon?

Galeon werd in 2016 opgericht als de volgende generatie elektronische medische dossiers (EPD). Het is een zorgcloud die ziekenhuizen locatiegebonden verbindt. Het is tot stand gekomen in samenwerking met zorgverleners.

Alle ziekenhuizen die met Galeon werken, kunnen bijdragen aan een enorm, goed gestructureerd datameer voor de gezondheidszorg. Patiënten en ziekenhuizen worden beloond voor hun bijdrage aan het onderzoeksnetwerk.

Galeon is gebaseerd op samenwerking en decentralisatie, die de kern vormen van blockchain-technologie. De helft van de waarde die door onderzoek wordt gegenereerd, gaat naar de DAO-treasury van het netwerk. Het wordt gebruikt om non-profitprojecten te financieren.

Moet ik nu Galeon kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Prijsvoorspelling Galeon

Price Prediction voorspelt een minimum van $0,032 in 2023. Galeon kan volgend jaar oplopen tot $0,037. In 2024 zal Galeon voor minimaal $0,047 worden verhandeld. Het kan $0,056 bereiken met de gemiddelde handelsprijs van $0,048. In 2025 zal 1 Galeon minstens $0,068 waard zijn.

Galeon op sociale media

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.