Waar Uniswap te kopen: het management token G-Uni voor UNI 3.0 aangekondigd

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waar Uniswap te kopen: het management token G-Uni voor UNI 3.0 aangekondigd

By Jack Pearson - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Uniswap dompelt op dit ogenblik gezamenlijk met de rest van de cryptomarkt ten onder en is in de afgelopen 30 dagen met 38% gedaald

Uniswap heeft dankzij het nieuws hogere zoekvolumes op haar trends gezien.

De gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die minder dan een jaar geleden is gelanceerd, heeft tot nu toe een aantal upgrades ondergaan en stelt gebruikers in staat hun tokens met andere gebruikers te kopen/ruilen. Dit alles wordt bereikt door de handelaren met elkaar te verbinden, waardoor de behoefte aan een gecentraliseerde uitwisseling verminderd wordt.

De laatste aankondiging betekent dat de liquiditeit van Uniswap een boost zal krijgen, waardoor er nog grotere handelsvolumes mogelijk zijn.

Voor degenen die het geluk hebben gehad om in september 2020 een deel van de airdrop release van 400 Uniswap tokens te hebben ontvangen, zouden nu al voor 8.572 dollar aan UNI hebben.

Waar Uniswap te kopen?

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Waarom zou Uniswap een goede investering kunnen zijn?

Uniswap heeft een aantal belangrijke ondersteuners. Dit geldt onder meer voor Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum, die onlangs over het potentieel van het project op zijn ontwikkelingsforum schreef.

Daarnaast is de whitepaper en het plan van de developers van Uniswap voor de heel lange termijn opgesteld. Hun tokenomics zijn bijvoorbeeld al voor de komende 10 jaar ingepland, dus als het project een succes is, dan kunnen de 2030-er jaren een belangrijke periode voor Uniswap zijn.