Waarde Qtum schiet vandaag omhoog met 6%: beste plekken om Qtum te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarde Qtum schiet vandaag omhoog met 6%: beste plekken om Qtum te kopen

By Daniela Kirova - Kort bericht

Qtum herstelt zich nu het totale aanbod zijn aanbodlimiet nadert. Het lijkt beleggers gemengde signalen te geven, aangezien het handelsvolume de afgelopen 24 uur met 19% is gedaald.

Als je wilt weten wat Qtum is, of het de moeite waard is om te kopen, en de beste plaatsen om vandaag Qtum te kopen, kijk dan niet verder dan dit artikel.

Beste plekken om Qtum nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Qtum?

Qtum, uitgesproken als quantum , is een proof-of-stake (PoS) smart contract open-source blockchain-platform en waardeoverdrachtsprotocol, dat tot doel heeft de meest krachtige eigenschappen van Bitcoin en Ethereum in één keten samen te brengen.

Het is gebaseerd op het UTXO-transactiemodel van Bitcoin, met de toegevoegde functionaliteit van slimme contractuitvoering en DApps. Qtum heeft ook ondersteuning voor DeFi-toepassingen.

Qtum werd gelanceerd in maart 2016 en de ICO, die een jaar later plaatsvond, bracht $ 15 miljoen op. In het begin was Qtum een ETH-20-token. Het migreerde naar een native blockchain met de lancering van het mainnet.

Moet ik nu Qtum kopen?

Qtum kan een winstgevende investering blijken te zijn. Toch raden we aan om ten minste verschillende prijsvoorspellingen te lezen en de markt te bestuderen voordat je een verbintenis aangaat. Recente winsten kunnen sneller worden teruggedraaid dan je zou verwachten. 

Qtum prijsvoorspelling

Volgens Wallet Investor zal de prijs van Qtum in 5 jaar stijgen tot $ 35,47. Dit komt overeen met een omzet van ongeveer +374%. Als u nu $ 100 in het token investeert, heeft u in 2027 misschien $ 474.

Qtum op sociale media