Waarom Cardano vandaag met meer dan 3% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom Cardano vandaag met meer dan 3% is gestegen

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Cardano is de afgelopen 24 uur met meer dan 3% in waarde gestegen toen de blockchain een nieuwe mijlpaal bereikte.

De markt voor cryptocurrency is de afgelopen 24 uur gestagneerd. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency blijft boven de $1,8 biljoen, een stijging van minder dan 1% tot nu toe.

Bitcoin handelt rond de $40k-regio na minder dan 1% van zijn waarde te hebben verloren in de afgelopen 24 uur. De daling komt nadat Bitcoin vorige week niet voorbij het weerstandsniveau van $45k kwam.

ADA, het native token van het ecosysteem van Cardano, is een van de toppresteerders in de top 10 van cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. ADA is met meer dan 3% in waarde gestegen en heeft de afgelopen 24 uur beter gepresteerd dan de bredere cryptocurrency-markt.

De belangrijkste katalysator achter deze aanhoudende rally is het nieuws dat de totale waarde vergrendeld (TVL) op de Cardano-blockchain bijna $300 miljoen nadert.

Op het moment van de pers staat de TVL op Cardano op $287 miljoen, volgens de gegevens verkregen van DeFiLlama. Hieruit blijkt dat de TVL op Cardano de afgelopen maand met meer dan 110% is gestegen.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De ADA/USD 4-uurgrafiek is momenteel bullish, dankzij de aanhoudende rally. Uit de technische indicatoren blijkt dat ADA momenteel goed presteert.

De MACD-lijn bevindt zich boven de neutrale zone, wat wijst op een sterk koopmomentum voor ADA op dit moment. De 14-daagse RSI van 56 laat zien dat ADA snel het overboughtgebied zou kunnen betreden als het positieve momentum aanhoudt.

Op het moment van schrijven handelt ADA tegen $0,905. Als de bulls de baas blijven, zou ADA de komende uren snel het eerste weerstandsniveau op $1,031 kunnen overtreffen.

Het zou echter de steun van de bredere markt nodig hebben als het voor het eerst sinds februari boven $1,20 wil handelen.