Waarom de prijs van de XDC Network (XDC) munt al twee weken stijgt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom de prijs van de XDC Network (XDC) munt al twee weken stijgt

By Charles Thuo - Kort bericht

Terwijl de meerderheid van de altcoins aan het dalen is, is de prijs van de XDC munt de afgelopen twee weken gestegen.

Gisteren steeg de prijs van de XDC-munt met meer dan 13% en bereikte een daily high van $0,06817 voordat de prijs terugkeerde naar het huidige prijsniveau van $0,06077. De munt is de afgelopen zeven dagen met meer dan 7,8% gestegen en in de afgelopen twee weken met meer dan 11,0%.

In dit artikel zullen we ons concentreren op de redenen waarom de prijs van XDC Network de afgelopen twee weken is gestegen.

Lancering XDCNFT project door technologiebedrijf BlocksWorkz

Een van de belangrijkste redenen voor de huidige prijsstijging is de recente lancering van het project (XDCNFT) door technologiebedrijf BlocksWorkz.

Het project is een Non-Fungible Token, (NFT) marktplaats die gebruik maakt van XinFin’s blockchain-technologie (XRC20-netwerk).

De nieuwe functies van het project

Hoewel het project begin dit jaar, 2022, werd gelanceerd, bleef het nieuwe functies en nieuwe NFT’s toevoegen. De NFT-partnerschappen met XDCNFT hebben er ook voor gezorgd dat het meer grip heeft gekregen.

Naast deze nieuwe en exclusieve functies biedt XDCNFT slechts 1% transactiekosten en gratis installatie.

XDCNFT tokens

XDCNFT accepteert slechts twee tokens voor de aankoop van NFT’s. Deze tokens zijn; de XDC (eigen token van XinFin) en BLKZ (eigen token van BlockWorks).

Alle gebruikers van XDCNFT moeten een van de twee tokens hebben om de NFT’s van hun keuze te kunnen verkopen of kopen. Trouwens, naarmate het aantal XDCNFT-gebruikers toeneemt, is ook het aantal BLKZ- en XDC-houders toegenomen.

Het XDC token zal echter een grotere impact hebben op het kopen in vergelijking met het BLKZ token. Dit komt omdat XDC meer oplage en gebruik in de markt heeft.

Bovendien verhoogt het toegenomen aantal XDC-transacties op het XRC20-netwerk de marktprijs van het XDC token.