Waarom Elrond het vandaag beter doet dan de rest van de markt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom Elrond het vandaag beter doet dan de rest van de markt

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De bredere markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur ondermaats gepresteerd.

De markt voor cryptocurrency bevindt zich de afgelopen 24 uur in een bearish trend, waarbij de totale marktkapitalisatie in die periode met meer dan $100 miljard is gedaald.

Bitcoin, de meest toonaangevende cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, heeft tot nu toe meer dan 6% van zijn waarde verloren en handelt nu weer onder het psychologische niveau van $40k. Ether is ook met meer dan 4% gedaald en blijft worstelen onder de $2.800.

ELGD, het oorspronkelijke token van het Elrond-ecosysteem, is echter de best presterende in de top 50 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. Nu de andere cryptocurrencies de afgelopen 24 uur met meer dan 3% zijn gedaald, is EGLD met bijna 2% in waarde gestegen.

De bredere cryptomarkt heeft tot nu toe meer dan 5% van zijn waarde verloren, waarbij EGLD op het moment van schrijven beter presteert dan de markt.

De belangrijkste katalysator achter de rally van EGLD is dat Elrond Network, een Layer-1 blockchain met schaalbaarheid in gedachten, het Roemeense betalingsbedrijf Twispay heeft overgenomen. Dankzij deze overname kan Elrond nu elektronisch geld uitgeven in Roemenië met goedkeuring van de Nationale Bank van Roemenië.

Dankzij het nieuws van de overname heeft EGLD de afgelopen 24 uur beter gepresteerd dan de bredere cryptocurrency-markt.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De EGLD/USD-grafiek is positief aangezien Elrond het goed doet. De technische indicatoren laten zien dat het beter presteert dan de andere toonaangevende cryptocurrencies.

De 14-daagse relatieve sterkte-index van 53 laat zien dat EGLD binnenkort het overboughtgebied zou kunnen betreden. De MACD-lijn bevindt zich boven de neutrale zone, wat wijst op een sterk koopmomentum op dit moment.

Op het moment van schrijven handelt EGLD tegen $142,26 per munt. Als de bulls de controle behouden, zou EGLD de komende uren het eerste grote weerstandsniveau op $155,5 kunnen overschrijden.

Het tweede grote weerstandsniveau van $163 zou echter elke verdere opwaartse beweging op korte termijn moeten beperken.